Profesjonell vaskeriteknikk

StartsideProdukterVaskeriteknikk

Alltid den riktige maskinen for effektiv tekstilbehandling

Førsteklasses tekstilbehandling med perfekt finish – Vaskerimaskiner fra Miele Professional står i sentrum av en systemløsning som både omfatter nøye tilpasset tilbehør, samt ulike rådgivnings- og servicetjenester. Slik kan alle profesjonelle utfordringer takles på en effektiv måte.

Produktnyheter

Miele Professional står for innovasjon. Ta en titt på våre aktuelle produktnyheter nå og finn en passende løsning for dine behov.

Hvorfor velge vaskeriteknikk fra Miele Professional?

Anvendelsessikkerhet

I overensstemmelse med maskindirektivet

Maskindirektivet (2006/42/EF) definerer omfattende sikkerhetsforskrifter for profesjonelle produkter. Disse skal sikre at personalet er godt beskyttet i det daglige arbeidet. Alle produktene fra Miele Professional samsvarer med kravene i det viktige direktivet. 
Profesjonell teknikk for profesjonelle krav

Teknologi på høyeste nivå

Med innovativ, robust teknologi og brukerspesifikke programmer for krav som overgår behovene til vanlige husholdninger, er de profesjonelle vaskerimaskinene fullt ut rustet for en industriell anvendelse. Materialer av høy kvalitet, forsterkede støtdempere og robust montering av trommelen sikrer enestående styrke og holdbarhet og et lavt støynivå. Svært korte programtider sørger for at tekstilene er raskt klare til bruk igjen. Vaskemaskiner og tørketromler fra Miele Professional er derfor førstevalget hvis du vasker mye og ofte og ønsker perfekt renhet selv ved vanskelige flekker.
Robust og med lang levetid

Pålitelig kvalitet

En krevende arbeidsdag krever produkter som du kan stole 100 % på til enhver tid. For å garantere denne påliteligheten gjennomgår alle produktene fra Miele Professional omfattende kvalitetstester og en svært grundig sluttkontroll. De kontinuerlige og strenge kvalitetskontrollene er en viktig del av det høye kvalitetskravet som Miele Professional stiller til seg selv. Dessuten blir de viktigste komponentene produsert av selskapet for å sikre mest mulig kontroll over produksjonen. Resultatet er en uvanlig stor egenproduksjon: Metallstøperi, produksjon av kunststoffdeler, motorutvikling og elektronikkproduksjon – alle disse produksjonstrinnene utfører Miele selv, og har dermed kvaliteten under full kontroll på samtlige områder.
Finanstjenester

Skreddersydde tilbud

Med produkter og tilbehør fra Miele Professional skaper du profitt helt fra starten – også når du planlegger investeringen din. Service- og rådgivningstjenestene fra Miele omfatter ved behov også attraktive finanstjenester. Enten det gjelder finansiering, leasing eller leie: Med våre skreddersydde og fleksible finansieringsalternativer kan du også snart profitere på kvaliteten fra Miele. 

Finanstjenester

Ingen kompromisser

Miele Professional gjør det enkelt for deg å anskaffe profesjonell vaskeriteknikk også i tider med utfordrende investeringsmuligheter. Du kan velge blant ulike finanseringsmodeller.
Praktiske løsninger

Riktig valg for alle behov

Ulike krav til tekstilbehandling krever spesielle løsninger for å oppnå perfekte resultater hver eneste gang. Moderne betjeningskonsepter, individuelle programmer og innovativ maskinteknologi sparer tid og minimerer feil. Miele Professional tilbyr brukerspesifikke løsninger for blant annet hotellbransjen og gastronomi, sykehjem og sykehus, renholdstjenester, vaskerier, boligblokker og studentboliger. Alle vaskemaskiner, tørketromler og varmruller kan tilpasses perfekt til hverandre når det gjelder ytelse og kapasitet – for enestående resultater.
Perfekte helhetsløsninger

Tilbehør for optimale prosedyrer i vaskeri

Med riktig tilbehør kan arbeidsprosessen optimaliseres og forenkles. Som resultat økes effektiviteten og lønnsomheten. 

Perfekte helhetsløsninger

Miele Professional tilbyr et bredt utvalg av tilbehør for en lang rekke behov – perfekt tilpasset dine ønsker. Originalt Miele-tilbehør er spesialutviklet for Mieles produkter for å sikre de beste resultatene.
Utviklet for perfekte resultater

Innovasjoner på høyeste nivå

Miele Professional har satt seg som mål å gjøre den daglige tekstilbehandlingen lettere. Derfor har vi utviklet innovative og praksisrettede løsninger, slik som Mieles patenterte skånetrommel eller tørkesystemet PerfectDry. Vår innovative styrke gjenspeiles i mottoet som har stått som Mieles kvalitetsløfte i mer enn 120 år: «Immer Besser».
Optimal behandling

Utrolig skånsom behandling av tekstilene.

Fra høyfunksjonelle til eksklusive tekstiler: Klesvasken har alltid en høy materiell, emosjonell eller representativ betydning. Av denne grunnen er skånsom håndtering av klesvask svært viktig for Miele Professional. Mange av våre innovasjoner har som mål å ta godt vare på og bevare verdien på klærne dine. Det mest kjente eksempelet på dette er Mieles skånetrommel. Takket være denne patenterte konstruksjonen behandler våre vaskemaskiner og tørketromler materialet i tekstilene dine ekstra skånsomt.
Bærekraft i toppklassen

Effektivitet og lønnsomhet

Miele Professional tilbyr deg individuelt tilpassede løsninger, som utmerker seg med topp ytelse og enestående effektivitet. Med nyskapende programmer kan du ikke bare redusere vann- og strømforbruket, men bli mer økonomisk i bruk av vaskemidler. Avansert teknologi understreker de høye kravene som stilles når det gjelder effektiviteten til våre produkter, for eksempel varmepumpetørketromler med opptil 60 % lavere energibehov, eller mulighet for å koble maskinen direkte til varmtvannet.