En hånd holder en prøve med rød væske.

Løsninger for laboratorier

StartsideBransjerLaboratorierLøsninger for laboratorier

360PRO for laboratoriet ditt

I mer enn seks tiår har Miele Professional satt standarden for innovativ, effektiv og sikker maskinell klargjøring av laboratorieutstyr med perfekt merverdi: Mer rengjøringsytelse, mer prosessikkerhet og mer lønnsomhet. Ved utvikling av prosessløsninger for laboratorieglass er Miele Professional avhengig av et nært samarbeid med eksperter innen industri- og forskningslaboratorier og med kjente glassprodusenter. Resultatet av dette fortrolige og svært nyskapende samarbeidet er maskiner og klargjøringsprosedyrer som overbeviser kravstore brukere i alle ledd.

Finn perfekte løsninger

Miele Professional 360PRO systemkonsept

S-laboratorium

Basisløsningen for ditt laboratorium

M-Labor

Løsningen for mellomstore kapasitetskrav

L-laboratorium

Løsningen for store mengder

360PRO

Med laboratorieglassvaskere, tilbehør, vaskemidler og ettersalgsservice tilbyr Miele Professional et omfattende system for effektiv og økonomisk reprosessering av laboratorieglass.

Anbefalte produkter

360PRO løsningen vår for ditt laboratorium: Vi tilbyr den riktige laboratoriemaskinen med optimal kapasitet for enhver installasjonssituasjon og den individuelle mengden.

Våre referanser fra laboratorier

Symrise
Dr. Oetker
Trenger du individuell rådgivning?

Ønsker du å forbedre kvaliteten på den daglige rengjøringen eller redusere kostnadene? Vi tilbyr skreddersydde løsninger: Ta gjerne kontakt!

Følg oss