Symrise

Jil Sander, Fahrenheit, Tristano Onofri: Disse duftene har gjennom flere tiår en vellykket historie innen parfymeribransjen. Langt mindre kjent er det at et selskap fra Holzminden an der Weser står bak disse populære komposisjonene. Symrise AG har i dag globale kompetanse innen duft og smak.

Fire ansatte hos Symrise arbeider i selskapets laboratorieavdeling

For at produktene til Symrise AG skal oppfylle alle krav og kvalitetsstandarder er det spesielt én ting som er viktig: Å utføre en rekke ressurskrevende tester. For å teste duften til et vaskemiddel må eksempelvis ekspertteam evaluere duften av det fuktige tøyet i flere vasketester. Utfordringen med dette er at resultatene bør kunne overføres til hverdagen. Derfor testes duftene i nettopp de omgivelsene som de utvikles for. I den forbindelse benyttes de samme vaskemaskinene og oppvaskmaskinene som i mange private hjem. Teknikk fra Miele spiller her en viktig rolle.

En av Mieles laboratoriemaskiner i serien PG 85 står i et laboratorie hos firmaet Symrise.

Er en test avsluttet, blir begerglass, spatler og glass- eller plastflasker rengjort. Også her står produkter fra Miele til disposisjon for ekspertteamene. 120 oppvaskmaskinene fra Miele er praktiske hjelpere i hverdagen i Symrise sine laboratorier, fordi de tar liten plass, kan betjenes raskt og arbeider pålitelig. Tilbehørsprogrammet EasyLoad forenkler innsettingen og sørger for at laboratorieglass automatisk kan plasseres på riktig sted.

En ansatt fra firmaet Symrise lukter på en duftprøve med Symrise-logoen.

Lenger unna laboratoriet har de ansatte en annen viktig oppgave foran seg: De presser store mengder løk for å fremstille f.eks. løkekstrakt av saften. Deretter må filterklutene som brukes i maskinene, vaskes. Ettersom ti kilo tunge filterkluter langt fra er noen sjeldenhet, trengs det en trommel med nettopp den kapasiteten. Trommelen til en profesjonell Miele-maskin kan fylles med en vekt på maks. 18 kilo. Dermed er vaskemaskinen betydelig større enn produktene i laboratoriene – og egner seg perfekt til å utføre disse tjenestene.

Trenger du individuell rådgivning?

Alt fra samme leverandør – dette kravet oppfyller Miele Professional fra vaskeri- til laboratorieteknikk. Vi tilbyr skreddersydde systemløsninger, som er tilpasset dine individuelle behov ned til minste detalj.

Les mer om relaterte bransjer

Du kan lese mer om vår ekspertise i andre referanser