Verdt å vite om produktnettverk

Husholdningsproduktnettverk med Miele@home

Her får du frihet hjemme

"Frihet? For meg er det livskvalitet. Jeg kan nyte den skikkelig når jeg har oversikt over alt."*

Les mer...
Miele@mobile-app

Du kan ikke være overalt samtidig?

Allerede! Du gjør alltid ditt beste og har kontroll over det meste. Appen Miele@mobile vil sørge for at alt er i orden hjemme, selv når du er på farten. Slik kan du sjekke statusen på produktene dine og f.eks. varsles når et vaskeprogram er ferdig. Selv om du har andre viktige ting på agendaen.*

Les mer...
MobileControl

Et spontant selskap om en time?

Kjøleskapet kjøles ned allerede! Perfekte anledninger holder seg aldri til tidsplanen. Vi har utviklet MobileControl så du kan nyte slike spontane øyeblikk. Styringsenheten på mobilen gir deg full kontroll selv når du er på farten. Du kan aktivere Superkjøl i kjøleskapet, så det er klart til å ta i mot alle de ferske godbitene du har med deg hjem, så du kan nyte dem med vennene dine.*

Les mer...
Miele@mobile App – oppskrifter

Vekke ferieminner til live?

Kjempelett med den riktige oppskriften. Alle kan bake og lage mat – med den nye oppskriftsfunksjonen i Miele@mobile-appen er det lekende lett. Med smarttelefon eller nettbrett kan du raskt finne en passende oppskrift for kulinariske overraskelser og få en handleliste som hører til. Dermed er det enkelt å lykkes med deilige oppskrifter – også når man ikke er vant til å kokkelere på kjøkkenet hver dag.

Les mer...
MatvareService

Mangler du noe til den nye oppskriften?

Lag akkurat det du vil - uten å måtte dra å handle. Hvis du er inspirert av en oppskrift fra Miele@mobile-appen, er ingrediensene lett tilgjengelige: Du kan enkelt bestille ingrediensene online direkte fra appen med matvare-servicen, og få de levert hjem til deg på døren. Komfort med kun noen få klikk - uten å kaste bort tid og uten handlepose.

Les mer...
ShopConn@ct

Praktisk handel på nettet hver eneste dag?

Dermed får du mer tid til andre ting når du er frakoblet! Vi bør ikke legge for stor vekt på småting. For eksempel om du har nok tabletter til oppvaskmaskinen. Du kan rett og slett stole på din Miele maskin: Oppvaskmaskinen varsler deg når du snart går tom for tabletter, glansemiddel eller salt. Og med ShopConn@ct kan du enkelt bestille alt på nettet, fra smarttelefonen eller nettbrettet.*

Les mer...
Den interaktive Miele-assistenten

Store kleshauger?

Med en smart assistent blir de enklere å takle. I mange situasjoner foretrekker vi profesjonell hjelp, for eksempel når det gjelder perfekt tøypleie. Den interaktive Miele-assistenten anbefaler alltid det best egnede vaskeprogrammet. Enten det er kulørt eller hvitt, bomull eller silke, veldig eller litt skittent – med Miele-assistenten får du alltid optimal tøypleie.

Les mer...
Scout RX2 app

Lite tid til de viktige tingene?

Den nye robotstøvsugeren Miele Scout RX2 med MobileControl tar vare på hjemmet ditt når du er på farten. Uansett hvor du er - gulvet har aldri vært så rent.

Les mer...
SuperVision

Sosialt samvær på kjøkkenet?

Og du vet hvor viktig det er med perfekt tøy. Nå kan du ganske enkelt nyte øyeblikket, spesielt i godt selskap på kjøkkenet. Du kan nesten dra nytte av fordelene med husholdningsapparatnettverket i forbifarten: For med SuperVision har du full oversikt over statusen på produktene dine uten å måtte sjekke smarttelefonen – ganske diskret på displayene til produktene*.

Les mer...
SmartStart

Gir sollys godt humør?

Og strømmen til tørketrommelen! Du bør dra nytte av den positive energien på en solfylt ettermiddag. I hagen sammen med familien – samtidig som du fokuserer på bærekraftig energi. Med SmartStart bruker produktene automatisk strøm når strømprisene er så lave som mulig.*

Les mer...
Smarthus

Er mitt Smarthus virkelig intelligent?

Først når ventilatoren kommuniserer med belysningen i hjemmet – et intelligent hus er ikke intelligent før alle komponentene tilpasses hverandre. Optimal komfort er når alt kan styres sentralt. Mieles husholdningsprodukter kan integreres i et eksisterende Smarthus-nettverk ved hjelp av sofistikerte partnerløsninger. Så du kan dra fordel av effektiviteten og komforten med et helhetlig hjemmenettverk.

Les mer...
WiFiConn@ct

Ønsker du å benytte deg av fordelene med Miele@home?

Din inntreden i husholdningsproduktnettverkets verden vil gå knirkefritt, for Miele@home-systemet er både enkelt og praktisk. Tilkoblingen av de enkelte Miele-produktene skjer via WiFiConn@ct – det betyr direkte tilkobling til den trådløse routeren i hjemmet ditt. Kontrollere og styre dine  tilkoblede husholdningsprodukter* Deretter får du enkelt tilgang til produktene via appen Miele@mobile.

Les mer...apparat- og modellavhengig
Produktnettverk med Miele@home

Her hører friheten hjemme

«Frihet? For meg er det livskvalitet. Den kan jeg først nyte, når jeg har full oversikt!»*

Les mer...
Miele@mobile-app

Du kan ikke være overalt samtidig?

Selvfølgelig kan du det! Du gjør alltid ditt beste og har kontroll over det meste. Appen Miele@mobile finnes for at du skal kunne forsikre deg om at alt er i orden hjemme, når du selv er på farten. Slik kan du sjekke statusen på produktene dine og f.eks. varsles når et vaskeprogram er ferdig. Selv når du har viktigere ting på agendaen.*

Les mer...
Miele@mobile-app – MobileControl

Et spontant selskap om en time?

Perfekte anledninger holder seg aldri til tidsplanen. Vi har utviklet MobileControl så du kan nyte slike spontane øyeblikk. Styringsenheten på mobilen gir deg full kontroll selv når du er på farten. Du kan aktivere Superkjøl i kjøleskapet, så det er klart til å ta i mot alle de ferske godbitene du har med deg hjem, så du kan nyte dem avkjølt med vennene dine. Ved nye produkter kan du også endre parametere som temperatur og tid mens programmet pågår.

Les mer...
Miele@mobile-app – FoodView

Nettverkskompatibelt for mer komfort

Hvordan går det egentlig med brødet i ovnen? Kameraet i ovnsrommet viser deg hvordan det går – uansett hvor du er.

Les mer...
Miele@mobile-app – oppskrifter

Vekke ferieminner til live?

Kjempelett med den riktige oppskriften. Alle kan bake og lage mat med den nye oppskriftsfunksjonen i Miele@mobile-appen. Med smarttelefon eller nettbrett kan du raskt finne en passende oppskrift for kulinariske overraskelser og få en handleliste som hører til. Dermed er det enkelt å lykkes på kjøkkenet med deilige oppskrifter – også når man ikke er vant til å kokkelere på kjøkkenet hver dag.

Les mer...
Miele@mobile-app – ShopConn@ct

Praktisk netthandel hver eneste gang?

Dermed får du mer tid til andre ting når du er frakoblet! Vi bør ikke legge for stor vekt på små ting. For eksempel om du har nok tabletter eller den nye PowerDisk til oppvaskmaskinen hjemme. Med den nye funksjonen for beholdning er du alltid oppdatert: Oppvaskmaskinen varsler deg når du snart går tomt for tabletter, glansemiddel eller salt. Og med ShopConn@ct kan du bestille alt på nettet, fra smarttelefon eller nettbrett.

Les mer...
Miele@mobile-app – Miele Assistent

Store kleshauger?

Med en smart assistent blir de enklere å takle. I mange situasjoner foretrekker vi profesjonell hjelp, for eksempel når det gjelder perfekt tøypleie. Den interaktive Miele assistenten anbefaler alltid det best egnede vaskeprogrammet. Enten det er kulørt eller hvitt, bomull eller silke, veldig eller litt skittent – med Miele assistenten får du alltid optimal tøypleie.*

Les mer...
Miele Scout RX2-app

Lite tid til de viktige tingene?

Med robotstøvsugeren går det bra. Den nye robotstøvsugeren Miele Scout RX2 med MobileControl tar vare på hjemmet ditt når du er på farten. Uansett hvor du er – kan du stole på at gulvet blir rent.

Les mer...
SuperVision

Sosialt samvær på kjøkkenet?

Og du er oppdatert på hva tøyet gjør. Nå kan du ganske enkelt nyte øyeblikket, fremfor alt i godt selskap på kjøkkenet. Nyt komforten med produktnettverket så og si i forbifarten: For med SuperVision har du full oversikt over statusen på produktene dine uten å måtte sjekke smarttelefonen – helt diskret i displayet på produktene*.

Les mer...
Smart Home

Er mitt Smarthus virkelig intelligent?

Først når ventilatoren kommuniserer med belysningen i hjemmet. Et intelligent hus er ikke intelligent før alle komponentene tilpasses hverandre. Optimal komfort oppnås når alt kan styres sentralt. Mieles produkter kan integreres i et eksisterende Smart Home-nettverk ved hjelp av sofistikerte partnerløsninger. Så du kan dra fordel av effektiviteten og komforten med et helhetlig hjemmenettverk.

Les mer...
SmartStart

Gir sollys godt humør?

Og strømmen til tørketrommelen! Du bør dra nytte av den positive energien på en solfylt ettermiddag. I hagen sammen med familien – samtidig som du fokuserer på bærekraftig energi. Med SmartStart bruker produktene automatisk strøm når strømprisene er så lave som mulig.*

Les mer...
WiFiConn@ct

Vil du benytte deg av fordelene med Miele@home?

Din inntreden i produktnettverkets verden vil gå knirkefritt, for Miele@home-systemet er både enkelt og praktisk. Tilkobling av de enkelte Miele-produktene skjer viaWiFiConn@ct, med direkte tilkobling til en trådløs router. Via appen Miele@mobile kontrollerer og styrer* du deretter dine tilkoblede husholdningsprodukter enkelt med smarttelefon eller nettbrett.

Les mer...apparat- og modellavhengig
Vanlige spørsmål

Rundt nettverket

Har du spørsmål om Mieles hjemmenettverk? Vi har samlet svar på ofte stilte spørsmål under den påfølgende lenken.

Les mer...

Tilbehør og rengjøringsprodukter

Miele Original Zubehör
Original tilbehør Til nett butikken Tilbehør