StartsideBransjerHotel Rackmers Hof

Hotel Rackmers Hof

I Rackmers Hof finner man komfortable suiter som tilbyr et avslappende og behagelig opphold året rundt. Gjestene kan nyte solskinnet, den flotte frukthagen og roen på øya til det fulle med et glass vin på egen terrasse. Den historiske eiendommen har gjennomgått omfattende renovering, og etter utvidelsen med flere nybygg har den de beste forutsetninger for å kunne tilby en uforglemmelig øyferie i hjertet av Föhr.

Komfort i den grønne hagen

En grønn øy midt i nasjonalparken Vadehavet i Nordfriesland: Landskapet er preget av hvite sandstrender, myrlendte enger og skogsområder, i tillegg til de frisiske landsbyene og deres historiske kapteinshus med stråtak. Øya Föhr har i dag drøyt 8000 innbyggere, som hovedsakelig lever av turisme. Fremfor alt de små landsbyene på øya, samt småbyen Wyk, tilbyr ro og hvile. Midt i øyidyllen finner de reisende et helt spesielt herberge: I den rolige frisiske landsbyen Oevenum finner man det familieeide hotellet Rackmers Hof, et historisk bygg fra den tiden hvor Föhr var dominert av sjøfolk.

Det omfattende tilbudet av profesjonelle massasjer er gjestenes favoritt på Rackmers Hof. Tilbudet omfatter det aller meste av etablerte varianter. Du kan selvsagt også sette sammen et program med dine personlige favoritter. Vaskeriutstyret fra Miele Professional garanterer alltid perfekte og velstelte tekstiler både i velværesenteret- og i oppholdsrommene. Mens den rene frokostopplevelsen garanteres av Miele Professionals oppvaskmaskiner, som tilbyr førsteklasses tjenester på kjøkkenet med sin eksemplariske ytelsesevne og innbyggingsmulighet.

Trenger du individuell rådgivning?

Alt fra samme leverandør – dette kravet oppfyller Miele Professional fra vaskeri- til laboratorieteknikk. Vi tilbyr skreddersydde systemløsninger, som er tilpasset dine individuelle behov ned til minste detalj.

Les mer om relaterte bransjer

Du finner også vår ekspertise i andre referanser