StartsideBransjerHotel Adlon

Hotel Adlon

Adlon tilbyr det ypperste av kvalitet med hensyn til innredning og service. Den perfekte utformingen og dekorasjonen av rom og uteområder er her en like stor selvfølge som profesjonell romservice 24 timer i døgnet, med egen butler for den som måtte ønske det. Hotellets kulinariske verden tilbyr fullkommen kokekunst med en eksklusiv frokost, et eget konditori, samt utsøkte matkomposisjoner i restauranten Lorenz Adlon.

En legende på Brandenburger Tor

For over hundre år siden ble det bygget et hotell på Pariser Platz i Berlin, som raskt utviklet seg til å bli et av de vakreste og mest luksuriøse av sitt slag. Mange berømte personligheter og kjendiser fra hele verden har i løpet av årene bidratt til å gi et glamorøst renommé til det opprinnelige Adlon, som i 1945 ble hardt rammet av en brann.
Etter gjenforeningen av Tyskland ble Adlon bygd på ny på samme sted. Fremdeles kan gjestene føle den ærverdige historien til dette luksushotellet – og nyte husets stilfulle omgivelser kombinert med maksimal komfort og moderne gjestfrihet uten kompromisser.

Service ned til minst detalj er en selvfølge på Adlon. For alle aktiviteter i og utenfor hotellet kan gjestene stole på et usedvanlig velinformert personale – enten det gjelder restaurantforslag eller organisering av teater- og museumsbesøk. Stedets obligatoriske service omfatter blant annet en dagsavis etter eget valg, skopuss over natten og sist, men ikke minst et eget vaskeri og renseri med stryking. Her stoler man med stor suksess på vaskerimaskinene fra Miele Professional – den perfekte teknikken for et perfekt hotell.

Trenger du individuell rådgivning?

Alt fra samme leverandør – dette kravet oppfyller Miele Professional fra vaskeri- til laboratorieteknikk. Vi tilbyr skreddersydde systemløsninger, som er tilpasset dine individuelle behov ned til minste detalj.

Les mer om relaterte bransjer

Du kan lese mer om vår ekspertise i andre referanser