StartsideBransjerHotel Ebner's Waldhof am See

Hotel «Ebner's Waldhof am See»

En ferieverden i særklasse: I Ebner's Waldhof kan man nyte den behagelige følelsen av personlig pleie kombinert med et rikt tilbud. Husets egen golfbane med golfskole, en badestrand, gressplen og terrasse samt et attraktivt spa med velvære-, skjønnhets- og helsebehandling tilbyr nærmest endeløse fritidsmuligheter.

En fantastisk kulisse

Beliggende i et praktfullt alpelandskap ved en av de vakreste innsjøene i Salzkammergut, tilbyr hotellet «Ebner's Waldhof am See» en usedvanlig velværeoase. Det 4-stjerners hotellet setter ikke bare ny standard med sin uvanlige infrastruktur og moderne velværebehandlinger. Det innbydende bygningskomplekset med sin typiske arkitektur for regionen og et fremragende, anerkjent kjøkken, som kun benytter naturprodukter, oppfyller de fleste ønsker. I 2005 ble hotellet tildelt sertifikatet Best Health Austria, et statlig anerkjent kvalitetsstempel for helsevirksomheter.

Her kan man nyte den behagelige følelsen av personlig pleie kombinert med et rikt tilbud. Husets egen golfbane med golfskole, en badestrand, gressplen og terrasse samt et attraktivt spa med velvære-, skjønnhets- og helsebehandling tilbyr nærmest endeløse fritidsmuligheter. Restaurantdrift, overnattingsmuligheter og velvære i mange slags former resulterer i gigantiske mengder skittentøy. Da er det behov for perfekt organisasjon og moderne teknikk fra Miele, slik at gjestene til enhver tid har tilgang til perfekt velstelte håndklær, badehåndklær, duker og sengetøy.

Trenger du individuell rådgivning?

Alt fra samme leverandør – dette kravet oppfyller Miele Professional fra vaskeri- til laboratorieteknikk. Vi tilbyr skreddersydde systemløsninger, som er tilpasset dine individuelle behov ned til minste detalj.

Les mer om relaterte bransjer

Du kan lese mer om vår ekspertise i andre referanser