StartsideBransjerHotel Château de la Messardière

Hotel Château de la Messardière

Rendyrket velvære i mystisk atmosfære: For ikke så lenge siden var mange av innbyggerne i Saint-Tropez fullstendig overbevist om at det fantes spøkelser der. Etter at den siste eieren var død og det lille toget, som gjestene kunne kjøre med gjennom den nærliggende pinjeskogen, hadde foretatt sin siste reise, måtte luksuslivet i det lille slottet vike plassen for ensomheten på toppen over landsbyen.

Nytelse i sydens sol

Siden restaureringen og utvidelsen i 1990, tilbyr Château de la Messardière kvalitetsbevisste gjester mer enn bare komforten på et eksklusivt hotell. Allerede på reisen langs kysten av Provence formidles ren livsglede – vingårder i Sydens sol, maleriske fiskerhus og det glitrende Middelhavet. I en misunnelsesverdig ro ligger huset på toppen mellom himmel og hav og byr på en unik panoramautsikt til Ramatuelle-stranden og småbyen Saint-Tropez. Byen som på sjarmerende vis har klart kunststykket å beholde sitt særpreg som gammel fiskerby, til tross for sitt glamorøse rykte og invasjon av kjendiser.

Samtlige av de 75 rommene og 41 suitene på hotellet har balkong eller en egen terrasse. Ved siden av det eksklusive sengetøyet og de broderte gjestehåndklærne på Château de la Messardière, er det også en hel del andre tekstiler som skal vaskes. I gourmetrestauranten, i serviceområdet ved bassenget, i strandrestauranten på hotellets egen strand og ikke minst på husets eget skjønnhetssenter, som tilbyr gjestene massasje, spabehandlinger og en frisørsalong, må det alltid være tilgang til perfekt behandlede tekstiler. Ved stell av kvalitetstekstiler stoler man fullt og helt på den ultramoderne teknikken fra Miele.

Trenger du individuell rådgivning?

Alt fra samme leverandør – dette kravet oppfyller Miele Professional fra vaskeri- til laboratorieteknikk. Vi tilbyr skreddersydde systemløsninger, som er tilpasset dine individuelle behov ned til minste detalj.

Les mer om relaterte bransjer

Du finner også vår ekspertise i andre referanser