Slik finner du den riktige ventilatoren

Ønsker du å kjøpe en ny ventilator, men vet ikke hvor du skal begynne? Bruk kjøpsguiden vår til å finne den modellen som passer best til dine behov og ønsker. Du trenger bare å svare på et par kjappe spørsmål.

 

Kjøpsguiden vår hjelper deg med å gjøre det riktige valget

Du trenger bare å svare på et par kjappe spørsmål i vår kjøpsguide om dine krav til suge- og filtereffekt. Deretter finner den ventilatoren som passer best til kjøkkeninnredningen din.

• Hvilken ventilator passer på kjøkkenet ditt? Vi har en rekke ventilatorer som takler enhver utfordring. Valg av riktig sugeeffekt, riktig filter og riktig ventilatortype lar deg slippe ubehagelig lukt på kjøkkenet.

• Hvilket ventilatorfilter er det riktige for deg? Ventilatorene våre egner seg for enhver filtertype. Enten det er snakk om fett, kull eller aktivkull – våre filtre holder kjøkkenet ditt fritt for uønsket lukt.

• Hvilke funksjoner og hvilken design er viktig for deg? Våre ventilatorer har et stort utvalg opsjoner, og kan monteres på veggen eller henges over kjøkkenøya i en åpen kjøkkenløsning.

 

Se vårt komplette sortiment av ventilatorer og relaterte produkter

Alle ventilatorer

Reservedeler

Tilbehør