Slik finner du det riktige strykeproduktet til din husholdning

Ønsker du å kjøpe et nytt strykeprodukt, men vet ikke hvor du skal begynne? Bruk kjøpsguiden vår til å finne det strykesystemet som passer best til dine behov og ønsker. Du trenger bare å svare på et par kjappe spørsmål.

 

Kjøpsguiden vår hjelper deg med å gjøre det riktige valget

Ved å besvare noen spørsmål om dine strykevaner, kan kjøpsguiden finne de modellene som passer best til dine behov.

• Hvilket strykesystem passer til husholdningen din? Trenger du et kompakt dampstrykesystem med steamer, et spesielt strykebrett og trekk til strykebrett eller en strykemaskin som passer til en rekke ulike tekstiler? Vår kjøpsguide hjelper deg med å finne den riktige modellen.

• Hvor stort damptrykk trenger du? Enkelte modeller tilbyr et ekstra trykk på inntil 4 bar for å glatte ut krøllene i klærne dine på en profesjonell måte. Dampen trenger gjennom selv tykke og tette materialer med dampstøt eller konstant damp.

• Hvilke funksjoner og egenskaper synes du er viktige? Våre strykesystemer har en rekke opsjoner, f.eks. et aktivt sugesystem som holder klærne på plass, muligheten til å friske opp klærne med damp eller en ekstra vanntank slik at dampytelsen holder seg konstant.

 

Se vårt komplette sortiment av strykeprodukter og relaterte produkter

Alle strykeprodukter

Reservedeler

Tilbehør