StartsideService & SupportProspekter & fagtidsskrifter

Whitepaper, prospekter & fagtidsskrifter

I tidsskriftene våre kan du lese praktiske eksempler fra områdene hotellvirksomhet, bo- og omsorgssentre samt emner innen medisinsk anvendelsesteknikk. I tillegg har du mulighet til å lage aktuelle brosjyrer og lese søknadsrelaterte tips i Whitepaper.

Nærbilde av skinnende rene tallerkener, glass, skåler og bestikk

Whitepaper

Førsteinntrykket teller! Gjestene godtar ikke skittent bestikk, gjenstridige flekker på servise eller glass. Mieles Whitpaper gir informasjon om hvordan misfarging av serviset oppstår, hvordan serviset kan rengjøres hygienisk, samt tips til et perfekt førsteinntrykk.

iPad med mer informasjon om Miele Professional.

Prospekter

Enten det gjelder oppvasksystemer, rengjøringskjemi eller dokumentasjon: Miele Professional har den riktige løsningen for enhver utfordring. En rekke praktiske eksempler og systemløsninger i Mieles brosjyrer viser hvordan bransjespesifikke utfordringer fra dentalteknikk til vaskeriteknikk kan håndteres – for hygienisk rengjøring og analyserene resultater.

Lag ditt eget Miele-prospekt

Er du interessert i våre produkter? Men ønsker ikke å bestille våre omfattende prospekter med én gang? Da kan du benytte deg av fordelene ved «Mitt prospekt» og lage ditt helt personlige dokument. Her har du mulighet til å bare velge de produktene du synes er interessante!

Tidsskrifter

Innblikk i bransjen med mer
Professional Stories

Inspirerende eksempler, aktuelle bransjetrender, praktisk informasjon for din arbeidsdag samt tips og triks for bruk av produkter fra Miele Professional: Gjør deg kjent med våre Professional Stories!

Pleier forklarer et brettspill på eldrehjem.
For bo- og omsorgssentre
PROconcept

Kvaliteten på eldreomsorgen angår oss alle. Tidsskriftet PROconcept fra Miele Professional fokuserer på trender og bransjeeksempler, og forklarer hvorfor tekstilpleie av høy kvalitet og profesjonell oppvaskteknologi forbedrer hygiene og velvære for beboere og ansatte.

Nærbilde av bjelle i hotellresepsjon. Resepsjonist og gjest i bakgrunnen
For hotell- og restaurantbransjen
welcome & stay

Førsteinntrykket teller. Hygienisk rene klær, myke frottéhåndklær og strålende servise uten rester øker trivselen til gjester på hoteller eller restauranter. Du kan lese i vårt tidsskrift «Welcome & stay» om hvordan trender, gjestfrihet og bærekraft kan kombineres på en vellykket måte.

Flere fagtidsskrifter

Nærbilde av hender som rydder rengjorte dentalinstrumenter på et brett

AKI – Arbeidsgruppe instrumentbehandling

Arbeidsgruppen «AKI» for instrumentbehandling er en ekspertgruppe som har omfattende kunnskap og erfaring med klargjøring av kirurgiske instrumenter. Arbeidsgruppen arbeider på tverrfaglig og bransjeovergripende basis for å samle ekspertise om verdibevarende instrumentbehandling.

Arbeidsgruppens mål er «utvikling og formidling av praksisrettet informasjon om riktig behandling av medisinsk flergangsutstyr med fokus på medisinske instrumenter».

Desinfeksjonsmiddel i to flasker.

aseptica

Tidsskriftet gir informasjon om praktiske implementeringer og løsninger for rengjøring, desinfeksjon og sterilisering i forbindelse med instrumentbehandling, om overflate- og håndhygiene osv., ny teknologi og forskningsresultater, om anbefalinger, juridiske forhold, men også om smittsomme og epidemiologiske emner.

aseptica retter seg mot hygieneansvarlige, spesialister, hygienikere, endoskopi- og operasjonssykepleiere eller sykepleiere, ledere og ansatte ved sterilsentraler ... dvs. alle som befatter seg med temaet hygiene i klinikken og dermed har et høyt ansvarsnivå for pasientene, kollegene og seg selv.