Lag ditt eget prospekt fra Miele

Er du interessert i våre produkter? Men ønsker ikke å bestille våre omfattende prospekter med én gang? Da kan du benytte deg av fordelene ved «Mitt prospekt» og lage dine helt personlige underlag. Her har du mulighet til å kun velge de produktene som du er interessert i.

Legg til de valgte produktene i huskelisten

Du kan legge til produktet i huskelisten på hver side med produktdetaljer. Du klikker bare på stjernesymbolet ved de ønskede produktene.
Nå kan du gå direkte til huskelisten ved å klikke på symbolet til huskelisten øverst til høyre på nettsiden. Eller du kan velge andre produkter fra Miele og legge dem i huskelisten ved å bruke samme fremgangsmåte.

Lag et prospekt med individuelle innstillinger

På siden med huskelisten ser du en oversikt over hvilke produkter du har valgt. Klikk på lenken «Lag prospekt» og sett i gang..
I neste trinn kan du fjerne enkeltstående produkter fra utvalget igjen, dersom du likevel ikke vil ha dem med i prospektet. Via de «utvidede innstillingene» kan du gi prospektet en individuell overskrift, komme med utfyllende kommentarer eller velge ytterligere alternativer som det skal tas hensyn til når prospektet skal lages.

Ved å klikke en siste gang på «Last ned» fullfører du opprettelsen. Etter en kort stund er prospektet ditt klart som PDF-fil og lastes ned automatisk.

Prøv det nå.

Velg produktene som er interessante for deg fra våre produktgrupper i katalogen, og lag ditt eget prospekt.