Whitepaper

Visning av et legekontor med ulike typer rom.

360PRO-hygienekonsept

«Alt inkludert-pakke» for lege- og tannlegekontorer

Med de helhetlige systemløsningene fra Miele Professional forenkles hverdagen i klinikken. Det nye «360PRO – hygienekonseptet» dekker alle områder og tilbyr en profesjonell komplettløsning, inkludert service, fra kilden.

Ulike dentalinstrumenter brukes i en overkurv i en vaskedekontaminator.

Dental instrumentbehandling

Prosesskjemi for hygiene og verdibevaring av dentalinstrumenter

Som alle medisinske instrumenter, har også dentalinstrumenter spesielle krav til klargjøring. I tillegg til å oppfylle de normative og rettslige kravene iht. kriteriene for hygienisk rene instrumenter som er spesifisert der, spiller også instrumentenes langsiktige verdibevaring en viktig rolle. Men, hvordan bidrar prosesskjemien her?

Miele AirControl:

Reduser virusbelastningen i rommet med en luftrenser

AHA-formelen oppsummerer hva hver enkelt kan gjøre for å hindre spredning av SARS-Cov-2: holde avstand, ha god hygiene og bruke et munnbind. Treklangen blir i økende grad supplert med et vesentlig aspekt: «L» for lufting. Men, hva om det å åpne vinduer og dører ikke er nok eller det bør suppleres med tekniske tiltak? Da sørger luftrenserne for et sunt miljø.

Dame med forkle og hette skyller servise på sykehuskjøkkenet

Sinners sirkel: For en hygienisk vaskesyklus

Skittent bestikk eller servise, glassflekker – ikke det ideelle grunnlaget for å gjøre et godt inntrykk på gjestene dine! Vi viser deg hvordan du unngår disse uhellene.

Nærbilde av en skinnende ren stabel av servise med glass i bakgrunnen

Når serviset farges

Kjenner du til det? Vanskelige flekker som fortsatt er synlige etter programslutt. Her kan du finne ut alt du trenger å vite om misfarging av serviset.