Bilde av en Miele Professional tørketrommel og vaskemaskin

Planlegging & rådgivning for ditt interne vaskeri

StartsideService & SupportPlanlegging & rådgivning

Mer fleksibilitet, bærekraft og lønnsomhet

Ønsker du å øke kvaliteten på tekstilbehandlingen, redusere dine økonomiske kostnader og samtidig behandle den økende mengden tekstiler hygienisk og i tide? Vi har en skreddersydd løsning for dette: Et helhetlig internt konsept som er tilpasset de individuelle behovene i din bedrift ned til minste detalj.

Planleggingsportefølje i vaskeriet

Uansett bruksområde – fra bo- og omsorgssenter, hotell og velvære til profesjonelle idrettslag og brannvesen: Våre planleggere har inngående kunnskap fra hundrevis av prosjekter.

Bilde av serien til de nye Smågigantene fra Miele Professional

Planleggingsportefølje med 360PRO

Du har et problem og vi har en skreddersydd løsning for det: Et helhetlig internt konsept som er tilpasset de individuelle behovene i din bedrift – til minste detalj.

Plantegninger, tekniske planer eller tilkoblinger er bare noe av det som er resultatet av en planleggingsprosess. Fremtidige innsparingsmuligheter eller fordelene ved en intern løsning sammenlignet med outsourcing av rengjøringsprosesser kommer tydelig frem.

Mieles landsdekkende nett av serviceteknikere står til disposisjon. Våre 50 profesjonelle teknikere er raskt på stedet ved behov, og gir pålitelig assistanse.

Kontakt

Miele Professional tilbyr den passende løsningen for ethvert behov – også for planlegging av eget vaskeri. Mieles serviceteam står til din disposisjon – ved eventuelle spørsmål eller behov for individuell rådgivning.

Gode grunner for eget vaskeri

Med perfekt tekstilbehandling viser du respekt overfor dine beboere/gjester og gir dem en positiv følelse. Dette kan være en klar merverdi sammenlignet med konkurrentene. Det finnes imidlertid flere gode grunner

Beregninger av lønnsomhet ved hjelp av kolonnediagram med penn og kalkulator
Lønnsomhet

Kostnadene for et eget vaskeri er lave gjennom hele bruksperioden (livsløpskostnader). Dessuten kan du optimalisere bruken av personalet når som helst.

Vaskeriansatt skyver vaskevogn til Miele Professional vaskemaskin og tørketrommel
Uavhengighet

Et internt vaskeri gjør deg uavhengig av prissvingninger på markedet og eksterne feilberegninger. Du kan kontrollere driftskostnadene individuelt.

Ansatt på bo- og omsorgssenter fyller maskinen.
Fleksibilitet

Du kan reagere raskt og fleksibelt på den individuelle vaskemengden. Dette er en stor fordel om det skulle skje noe uforutsett.

Detaljert bilde av dørlåsen til en Miele Professional vaskemaskin
Kvalitet

De moderne produktene gjør det mulig: Du kan når som helst aktivere spesialprogrammer for universell tøy- og tekstilpleie.

To hender holder jord som det vokser en plante i
Bærekraft

Et internt vaskeri belaster miljøet mindre fordi de ikke behøver å transporteres. I tillegg krever moderne produkter mindre energi, vann og rengjøringsmidler.

Overholdelse av hygienestandarder i vaskeriet.
Hygiene

De moderne vaskemaskinene er utstyrt med desinfeksjonsprogrammer for maksimal hygienestandard.

Fornøyd ansatt i vaskeriet med skittentøyskurv.
Tilfredshet

I en velorganisert vaskesyklus blir tekstilene hverken skadet eller går tapt. Tekstilene kan identifiseres når som helst i vaskesyklusen ved hjelp av moderne lappesystemer. Dette reduserer styringsbehovet ved klager og øker tilfredsheten for beboerne og familien deres.

Det er imidlertid ikke alt

Finn ut mer om hvordan du kan dra nytte av vårt 360PRO konsept i din bransje.