Nye produkter

Vaskeriteknologi

De nye Smågigantene

Grunnen til ren fremgang

Mieles kompakte vaskemaskiner og tørketromler for profesjonell bruk med innovativ teknologi for bedre rengjøringsresultat, lønnsomhet, brukervennlighet og fleksibilitet.

Les mer om de nye Smågigantene

Oppvask

ProCare Shine

Ingen andre kjenner våre oppvaskmaskiner så godt som oss

Endelig! Med ProCare Shine kan du gi oppvaskmaskinen din det den fortjener: De nye vaskemidlene og glansemidlene fra Miele Professional er perfekt tilpasset vår avanserte vasketeknologi – et innovativt system som tilbyr økonomisk dosering og enkel håndtering, overbeviser og begeistrer med hygieniske glansresultater. Prøv dem selv!

Les mer

ProfiLine

Din nyeste og beste medarbeider

For at serviset raskt skal være klart til bruk igjen.
Nå behøver du ikke vente lenge før serviset er rent. Med programtider på kun 17 minutter sørger ProfiLine-maskinene for at serviset er rent i en håndvending. Dermed slipper du den brysomme oppvasken på slutten av en lang arbeidsdag, og du er sikret friksjonsfrie programforløp.

Les mer

Enestående glans

Våre nye, raske tankoppvaskmaskiner

Må du velge mellom to bestillinger for å oppfylle ulike behov og forhold? Ikke noe problem med de nye tankoppvaskmaskinene fra Miele Professional. Deres innovative vasketeknologi overbeviser med førsteklasses vaskeresultater og utrolig korte programtider – både i slanke glassoppvaskmaskiner og mer plasskrevende oppvaskmaskiner for brett. Overbevis deg selv med effektiviteten til den nye generasjonen!

Dental

Robotassistert kirurgi

Mieles nye klargjøringssystem ROBOTVARIO fra Miele Professional består av spesialutviklede vogner, et nytt klargjøringsprogram og egnede prosesskjemikalier.

Les mer