Cube- og Cube X: De nye bordautoklavene

Innovativ, effektiv og alt fra samme sted: Som en vesentlig del av den integrerte systemløsningen 360PRO, sørger bordautoklavene Cube og Cube X for sikker og pålitelig behandling av dentalinstrumenter på kortest mulig tid. Klinikker i alle størrelser drar nytte av verdifulle tids- og kostnadsbesparelser, ettersom det ikke bare er instrumentsyklusen, men også hele den administrative prosessen som blir optimalisert.

Cube og Cube X for tannlegesektoren

Se bordautoklavene våre Cube og Cube X.

Med innovative termodesinfektorer og autoklaver, optimalt koordinert kjemi, passende prosessdokumentasjon og utmerket service, tilbyr vi deg de riktige løsningene for dine behov på tannlegekontoret.

Cube og Cube X for det medisinske området

Se bordautoklavene våre Cube og Cube X.

Med innovative vaskedekontaminatorer, effektive autoklaver, passende prosessdokumentasjon og utmerket service, tilbyr vi deg de riktige systemløsningene for instrumentbehandling i praksisen eller klinikken din.

En oversikt over de viktigste fordelene

Tørketid tilpasset din individuelle kapasitet

Optimaliserte programtider – EcoDry-teknologi

Maksimal betjeningskomfort

Enkel betjening – intutitivt fargedisplay

Sikkerhet på høyt nivå

Individuell brukerregistrering – digital identifikasjon

Enkel integrering

Kompakte mål – ergonomisk design

Sikker dokumentasjon og arkivering

Omfattende prosessdokumentasjon – sikker dataoverføring

Enkel overføring av data

Enkel dataoverføring – WiFi-dongle-key

Slik at pasientene skal føle seg trygge

Sikkert programvalg – individuelle steriliseringssykluser

Individuell fleksibilitet

Praktiske programinnstillinger – individuell fleksibilitet

Enkel og komfortabel

Høy komfort – automatisk vannpåyllingsventil

Effektivitet og komfort

Lave vedlikeholdskostnader – lange vedlikeholdsintervaller

Cube Performance og Premiummodell Cube X

Cube-modellen overbeviser med korte syklustider, optimale tørkeresultater og lave forbruksverdier. Den kompakte bordautoklaven tilbyr mange nyttige funksjoner for effektive steriliseringsprosesser, er tilgjengelig i to kammerstørrelser (17 og 22 liter) og optimaliserer hele instrumentsyklusen i små til mellomstore klinikker, som en sentral del av en omfattende systemløsning.

 

Cube X er premiummodellen som forenkler arbeidsprosessene i praksiser og klinikker, takket være korte programtider, toppmoderne tørketeknologi, enkel betjening og programmerbar programstart. Produktene er tilgjengelige i to kammerstørrelser (17 og 22 liter), har avansert nettverksteknologi og tilbyr også en rekke tilleggsfunksjoner.

Slik kan du ta kontakt med oss

Har du spørsmål, eller trenger du mer informasjon om produktene våre? Ta kontakt med oss. Vi står alltid til din disposisjon, besvarer gjerne dine spørsmål og etterkommer gjerne dine ønsker.