Professional dentalteknikk

StartsideProdukterDentalteknikk

Sørg for et strålende smil

Kvalitet på alle nivåer – dra nytte av den helhetlig gjennomtenkte systemløsningen på alle nivåer i din klinikk. Bruken av effektive dentalløsninger fra Miele Professional optimaliserer instrumentkretsløpet, samt gir tids- og kostnadsbesparelser.

Produktnyheter

Miele Professional står for innovasjon. Ta en titt på våre aktuelle produktnyheter nå og finn en passende løsning for dine behov.

Hvorfor velge dentalteknikk fra Miele Professional?

Robust og med lang levetid

Kvalitet du kan stole på

En krevende arbeidsdag krever produkter som du til enhver tid kan stole 100 prosent på. For å sikre denne driftssikkerheten må alt utstyr i serien Miele Professional gjennomgå omfattende kvalitetstester og en svært grundig sluttkontroll. Først når maskinene har bestått alle testene, kan de frigis for forsendelse eller montering på arbeidsstedet. Kontinuerlige og strenge kvalitetskontroller er en viktig del av de høye kvalitetskravene som Miele Professional stiller til seg selv. Disse kravene er viktige allerede under produksjonen av alle komponentene og resulterer i en utrolig stor produksjonsdybde: Metallstøping, produksjon av kunststoffdeler, motorutvikling og elektronikkproduksjon – Miele er selv ansvarlig for disse produksjonstrinnene og har dermed full kontroll over kvaliteten på alle områder.
Bærekraft i toppklassen

Fremragende effektivitet og lønnsomhet

Maksimal ytelse med enestående effektivitet og lønnsomhet, en kombinasjon av tilsynelatende motstridende krav, er typiske trekk ved systemløsningene fra Miele Professional. Våre maskiner og prosesser utmerker seg med et lavt vann-, strøm- og kjemikalieforbruk. I tillegg til innovative programmer og fremragende klargjøringsresultater, behandles materialene så skånsomt som mulig. Avansert teknologi understreker de høye kravene som stilles til produktenes effektivitet, for eksempel systemer for ressursbesparelser. Takket være den høye kvaliteten på materialene og utførelsen oppnår maskinene fra Miele Professional en  lang levetid.
Finanstjenester

Skreddersydde tilbud

Med apparater og tilbehør fra Miele Professional får du fordeler helt fra starten av – også når du skal planlegge investeringen din. Service- og rådgivningstjenester fra Miele omfatter også attraktive finansielle tjenester på forespørsel. Enten du ønsker finansiering, leasing eller utleie: Med våre skreddersydde og fleksible finansieringsalternativer kan du også snart dra nytte av den velkjente Miele-kvaliteten. 
En sterk partner

Typisk Miele – også når det gjelder service

Miele Professional er synonymt med enestående kvalitet – også når det gjelder service. Vi tilbyr service raskt til våre kunder. Har du en serviceavtale med oss, kan vi garantere service innen 24 timer. Miele tilbyr dessuten en rekke kontroller, som utføres ved ulike tidspunkter i løpet av maskinens levetid. Spesialskolerte teknikere foretar prosesskontroller i samsvar med gjeldende nasjonale lover, standarder og anbefalinger. Allerede ved første besøk blir omlag 90 % av alle servicetilfeller tatt hånd om, takket være reservedelene som følger med bilen. Det er ingen tilfeldighet at Mieles serviceavdeling har blitt tildelt toppkarakterer for enestående service i flere år på rad..
Med vennlig hilsen

KaVo

Mieles vaskedekontaminatorer garanterer sikker og sporbart vellykket rengjøring og desinfeksjon av dentalinstrumenter. I tillegg arbeider de svært materialskånsomt og anbefales derfor av kjente produsenter, som f.eks. KaVo, for klargjøring av roterende instrumenter:

KaVo anbefaler Miele Professional:

Profesjonell klargjøring av hånd- og vinkelstykker fra KaVo ve hjelp av Mieles VARIO TD-prosess.