Tilbehør

Et bredt utvalg for alle slags typer oppvask: Kurver, innsatser og vannbehandling sikrer perfekt tilpassede prosesser.

Mer om tilbehør til våre oppvaskmaskiner

Utviklet for perfekte resultater

Innovasjoner på høyeste nivå

I mer enn 120 år har mottoet «Immer Besser» drevet oss til å finne unike løsninger for deg. Det høye innovasjonsnivået til Mieles globale merke er bokstavelig talt synonymt med praksisorienterte produkter som imponerer med sin maksimale lønnsomhet og perfekte klargjøringsresultater. Ingeniørene hos Miele Professional investerer mye tid og energi i å utvikle innovative funksjoner som gjør det daglige arbeidet enklere. I tillegg til perfekte rengjøringsresultater, garanterer for eksempel friskvannssystemet en høy hygienestandard med vask på to nivåer samtidig.
Universelle bruksområder

Fleksible oppstillings- og innbyggingsmuligheter

Perfekt integrering i kjøkkeninnredninger: De profesjonelle friskvanns oppvaskmaskinene kan integreres problemfritt i kjøkkeninnredningen. Utvalget av tilbehør muliggjør tilpasning til enhver innbyggingssituasjon, samt ombygging av frittstående maskiner.
Profesjonell teknikk for profesjonelle krav

Teknologi på høyeste nivå

Nyskapende, robust bransjeteknologi og oppvaskspesifikke programmer som overgår behovene til en vanlig husholdning. Oppvaskmaskinene fra Miele Professional utviklet for profesjonell bruk. Kostnadseffektivt - mange tilkoblingsmuligheter og effektive varmeelementer gir korte programtider med optimale rengjøringsresultater. Doseringsmoduler garanterer effektiv bruk av rengjørings- og glansemidler, mens vannbehandlingssystemer optimaliserer vaskeresultatet.
Den perfekte helhetsløsningen for grovkjøkkenet

Tilbehør for optimale prosedyrer i grovkjøkken

Riktig tilbehør forenkler ditt daglige arbeid. Sokkelen sørger brf.eks. for ergonomisk riktig arbeidshøyde når du legger inn og tar ut tekstilene. Doseringssystemet sørger for perfekt dosering. Oppvasken settes trygt i kurver og innsatser for å gi bedre rengjøringsresultater og stødig plassering.brMieles originaltilbehør er spesielt utviklet for Miele-maskiner for å gi best mulig resultater.