Professional oppvaskteknikk

StartsideProdukterOppvaskteknikk

Klar for alle utfordringer

Førsteklasses renslighet for glass, servise og bestikk – oppvaskmaskinene fra Miele Professional er designet for robust bruk og utmerker seg med optimale resultater. 360PRO systemet representerer en perfekt sammensatt samling av komponenter for å møte enhver utfordring.

Produktnyheter

Miele Professional står for innovasjon. Ta en titt på våre aktuelle produktnyheter nå og finn en passende løsning for dine behov.

Hvorfor bør du velge oppvaskteknikk fra Miele Professional?

Bærekraft i toppklassen

Fremragende effektivitet og lønnsomhet

Maksimal ytelse med enestående effektivitet og lønnsomhet, en kombinasjon av tilsynelatende motstridende krav, er typiske trekk ved systemløsningene fra Miele Professional. Våre maskiner og prosesser utmerker seg med et lavt vann-, strøm- og kjemikalieforbruk. I tillegg til innovative programmer og fremragende klargjøringsresultater, behandles materialene så skånsomt som mulig. Avansert teknologi understreker de høye kravene som stilles til produktenes effektivitet, for eksempel systemer for ressursbesparelser. Takket være den høye kvaliteten på materialene og utførelsen oppnår maskinene fra Miele Professional en  lang levetid.
 Anvendelsessikkerhet

I overensstemmelse med maskindirektivet

Maskindirektivet (2006/42/EG) fastsetter omfattende sikkerhetsforskrifter for profesjonelle maskiner. Disse forskriftene skal sikre at personalet er fullstendig beskyttet i sitt daglige arbeid. Alle maskiner fra Miele Professional oppfyller alle kravene i dette direktivet.
Robust og med lang levetid

Kvalitet du kan stole på

En krevende arbeidsdag krever produkter som du til enhver tid kan stole 100 % på. For å sikre denne driftssikkerheten må alt utstyr i serien Miele Professional gjennomgå omfattende kvalitetstester og en svært grundig sluttkontroll. brKontinuerlige og strenge kvalitetskontroller er en viktig del av de høye kvalitetskravene som Miele Professional stiller til seg selv. De viktigste komponentene produseres i selskapet for å sikre maksimal kontroll over produksjonen. Resultatet er en usedvanlig stor egenproduksjon. Metallstøping, produksjon av kunststoffdeler, motorutvikling og elektronikkproduksjon – Miele er selv ansvarlig for disse produksjonstrinnene og har dermed full kontroll over kvaliteten på alle områder.

Robust og med lang levetid

Perfekte helhetsløsninger

Tilbehør for optimale prosedyrer

Perfekte helhetsløsninger

Med riktig tilbehør kan arbeidsprosessene optimaliseres og forenkles. Som et resultat øker effektiviteten og de økonomiske fordelene.brMiele Professional tilbyr et stort utvalg av tilbehør for mange ulike krav – perfekt tilpasset dine behov. Mieles originaltilbehør er spesielt utviklet for Miele-maskiner – for å garantere best mulig resultater.
Finanstjenester

Skreddersydde tilbud

Med profesjonelle maskiner fra Miele Professional har du fordeler fra starten av. Miele tilbyr ikke bare effektive maskiner med nyskapende teknologi, men også omfattende service- og rådgivningstjenester, inkludert gunstige finansieringstilbud. Enten du ønsker finansiering, leasing eller utleie: Med våre fleksible finansieringsalternativer kan du også snart dra nytte av den velkjente Miele-kvaliteten.

Finanstjenester