Professional oppvaskteknikk

StartsideProdukterOppvaskteknikk

Klar for alle utfordringer

Førsteklasses renslighet for glass, servise og bestikk – oppvaskmaskinene fra Miele Professional er designet for robust bruk og utmerker seg med optimale resultater. 360PRO systemet representerer en perfekt sammensetning av komponenter for å møte enhver utfordring.

Produktnyheter

Miele Professional står for innovasjon. Ta en titt på våre aktuelle produktnyheter nå og finn en passende løsning for dine behov.

Hvorfor bør du velge oppvaskteknikk fra Miele Professional?

Hygienisk sikkerhet

Kvalitetsstempel i henhold til DIN EN 17735

Hygienekravene til profesjonelle oppvaskmaskiner i Europa er fastlagt i standarden DIN EN 17735. Den trådte i kraft i februar 2023 og erstatter dermed de tidligere nasjonale standardene DIN 10510, 10511 og 10512, samt DIN SPEC 10534.

Hygienisk sikkerhet

Kvalitetsstempel i henhold til DIN EN 17735

Den europeiske standarden DIN EN 17735 retter seg både mot produsentene og brukerne av oppvaskmaskiner som benyttes profesjonelt til rengjøring av servise som kommer i kontakt med mat, f.eks. i kaféer, restauranter, kantiner, sykehus, gatekjøkken og barer. Den beskriver hygienekravene til planlegging og konstruksjon, samt drift av profesjonelle oppvaskmaskiner, og gir fremfor alt brukeren tips om hygienisk og fagkyndig bruk, om rengjøring og desinfeksjon av serviset, samt for pleie og vedlikehold av maskinene. Alle Miele Professional oppvaskmaskiner er merket med seglet «Dokumentert hygienekvalitet», som bekrefter at de oppfyller hygienekravene ved typegodkjenningen i henhold til DIN EN 17735.
 Anvendelsessikkerhet

I overensstemmelse med maskindirektivet

Maskindirektivet (2006/42/EG) fastsetter omfattende sikkerhetsforskrifter for profesjonelle maskiner. Disse forskriftene skal sikre at personalet er fullstendig beskyttet i sitt daglige arbeid. Alle maskiner fra Miele Professional oppfyller alle kravene i dette direktivet.
Robust og med lang levetid

Pålitelig kvalitet

En krevende arbeidsdag krever produkter som du kan stole 100 % på til enhver tid. For å garantere denne påliteligheten gjennomgår alle produktene fra Miele Professional omfattende kvalitetstester og en svært grundig sluttkontroll. Kontinuerlige og strenge kvalitetskontroller er en viktig del av det høye kvalitetskravet som Miele Professional stiller til seg selv. Dessuten blir de viktigste komponentene produsert av selskapet for å ha mest mulig kontroll over produksjonen. Resultatet er en uvanlig stor egenproduksjon: Metallstøperi, produksjon av kunststoffdeler, motorutvikling og elektronikkproduksjon – Miele er selv ansvarlig for disse produksjonstrinnene og har dermed kvaliteten under full kontroll på samtlige områder.
Finanstjenester

Skreddersydde tilbud

Med profesjonelle maskiner fra Miele Professional har du fordeler fra starten av. Miele tilbyr ikke bare effektive maskiner med nyskapende teknologi, men også omfattende service- og rådgivningstjenester, inkludert gunstige finansieringstilbud. Enten du ønsker finansiering, leasing eller utleie: Med våre fleksible finansieringsalternativer kan du også snart dra nytte av den velkjente Miele-kvaliteten.
Perfekte helhetsløsninger

Tilbehør for optimale prosedyrer

Med riktig tilbehør kan arbeidsprosesser optimaliseres og forenkles. Som et resultat, øker effektiviteten og lønnsomheten. Miele Professional tilbyr et stort utvalg av tilbehør for en lang rekke krav – perfekt tilpasset dine behov. Det originale tilbehøret fra Miele er spesielt utviklet for Mieles produkter for å sikre de beste resultatene.
Bærekraft i toppklassen

Fremragende effektivitet og lønnsomhet

Maksimal ytelse med enestående effektivitet og lønnsomhet, en kombinasjon av tilsynelatende motstridende krav, er typiske trekk ved systemløsningene fra Miele Professional. Våre maskiner og prosesser utmerker seg med et lavt vann-, strøm- og kjemikalieforbruk. I tillegg til innovative programmer og fremragende klargjøringsresultater, behandles materialene så skånsomt som mulig. Avansert teknologi understreker de høye kravene som stilles til produktenes effektivitet, for eksempel systemer for ressursbesparelser. Takket være den høye kvaliteten på materialene og utførelsen oppnår maskinene fra Miele Professional en  lang levetid.