Rengjøringskjemi

Nøye tilpasset formel: Oppvaskmiddel og glansemiddel sørger for strålende oppvaskresultater og langsiktig verdibevaring.

Mer om rengjøringskjemi

ProCare Shine

Oppvask- og glansemiddel i Miele-kvalitet

Slik får du maksimalt ut av din avanserte oppvaskmaskin fra Miele Professional: Oppvask- og glansemidlene i serien ProCare Shine er utviklet spesielt for bruk i oppvaskmaskiner fra Miele og garanterer perfekt maskinkompatibilitet. Med sin nøye tilpassede formel legger de grunnlaget for profesjonell oppvask av servise. De overbeviser med sin energieffektivitet og begeistrer alle med sine fantastiske oppvaskresultater.

ProCare Shine

De tre flytende oppvaskmidlene for automatisk dosering sørger alltid for en effektiv og behovstilpasset rengjøring for den bevisste kunden. Det mildt alkaliske oppvaskmiddelet ProCare Shine 10 MA oppnår prikkfrie resultater for alle typer flekker, og er dessuten usedvanlig enkelt å håndtere. ProCare Shine 10 A egner seg godt til fjerning av gjenstridige matrester på f.eks. robust servise. Det effektive oppvaskmiddelet fjerner til og med krevende rester av stivelse og proteiner. ProCare Shine 10 GC har to overbevisende fordeler – det gir skinnende resultater og er skånsomt mot glass og miljø. Det er tildelt EUs miljømerke (EU Ecolabel: DE/038/063), og er det rette produktet for alle som er opptatte av miljøvennlige produkter i profesjonelle oppvaskmaskiner. Med ProCare Shine 40 GC kompletteres systemet med et tilsvarende skyllemiddel (EU Ecolabel: DE/038/066). Alle brukere som foretrekker manuell dosering, kan bruke ProCare Shine-produktene i form av pulver og tabletter. Oppvasktablettene ProCare Shine 12 GC overbeviser med de miljøvennlige egenskapene (EU Ecolabel: AT/038/006), i tillegg til den enkle håndteringen og effektive virkningen.
Profesjonell teknikk for profesjonelle krav

Teknologi på høyeste nivå

Nyskapende, robust bransjeteknologi og oppvaskspesifikke programmer som overgår behovene til en vanlig husholdning. Oppvaskmaskinene fra Miele Professional utviklet for profesjonell bruk. Kostnadseffektivt - mange tilkoblingsmuligheter og effektive varmeelementer gir korte programtider med optimale rengjøringsresultater. Doseringsmoduler garanterer effektiv bruk av rengjørings- og glansemidler, mens vannbehandlingssystemer optimaliserer vaskeresultatet.
Utviklet for perfekte resultater

Innovasjoner på høyeste nivå

I mer enn 120 år har mottoet «Immer Besser» drevet oss til å finne unike løsninger for deg. Det høye innovasjonsnivået til Mieles globale merke er bokstavelig talt synonymt med praksisorienterte produkter som imponerer med sin maksimale lønnsomhet og perfekte klargjøringsresultater. Ingeniørene hos Miele Professional investerer mye tid og energi i å utvikle innovative funksjoner som gjør det daglige arbeidet enklere. I tillegg til perfekte rengjøringsresultater, garanterer for eksempel friskvannssystemet en høy hygienestandard med vask på to nivåer samtidig.