StartsideBransjerReitsport Michaels & Beerbaum

Ridesport: Michaels & Beerbaum

Et liv i hestesportens navn: Ekteparet står ikke bare bak den vellykkede driften, men har kjempet seg til mange priser innen ridesporten og tilhører verdenseliten innen sprangridning. Bare i løpet av 2005 vant Meredith Michaels-Beerbaum verdenscupfinalen i Las Vegas, lag-EM og Rider of the Year, samt Großen Preis von Aachen og mediaprisen Bambi.

Elitehjem for spesielle hester

Synet av et vakkert landsted med stråtak midt i et grønt parklandskap gir gjestene først inntrykk av et fredfylt liv på landet. En titt i tilhørende staller og landbruksbygninger viser imidlertid en helt annen virkelighet: Som før dreier alt seg om hester. I november 1997 kjøpte Meredith Michaels og hennes senere ektemann Markus Beerbaum et rideanlegg i Thedinghausen som tilhørte den forhenværende og nå avdøde verdensmesteren Gerd Wiltfangs. Her driver de i dag et konkurranse-, trenings- og ridesenter av ypperste klasse. Meredith Michaels kom i 1991 fra USA til ridesenteret som tilhørte Paul Schockemöhle i Mühlen, for å kunne perfeksjonere sine allerede velutviklede rideferdigheter. Senere trente hun sammen med Markus Beerbaum på anlegget til Graf Landsberg i Balve, helt til ønsket om et eget ridesenter lot seg realisere.

40 hester medfører en høy arbeidsmengde, masse svette og haugevis med tekstiler som vaskes. Rene rytterklær, stalldekken, salunderlag etc. må alltid være tilgjengelig, og stiller varierte krav til vaskeprosesser og maskinytelse. Hos Michaels & Beerbaum stoler man fullt og helt på profesjonell teknikk fra Miele.

Trenger du individuell rådgivning?

Alt fra samme leverandør – dette kravet oppfyller Miele Professional fra vaskeri- til laboratorieteknikk. Vi tilbyr skreddersydde systemløsninger, som er tilpasset dine individuelle behov ned til minste detalj.

Les mer om relaterte bransjer

Du finner også vår ekspertise i andre referanser