Løsninger for kontorer & byråer

Produsert for en travel hverdag

Når teamet samles eller man har kundemøter: På kontorer og andre steder samles det mange mennesker  som drikker kaffe og spiser lunsj sammen. Miele Professional tilbyr effektive løsninger for de strenge hygienekravene i hverdagen. Denne muligheten er begrenset i husholdningsprodukter: Bortsett fra lydstyrken, er mange husholdningsmaskiner ikke produsert for kontinuerlig bruk. På lang sikt gjenspeiles denne ulempen i ytelsen.

Finn perfekte systemløsninger

Kvalitetsresultater – raskt og pålitelig

Løsninger for rask oppvask

Tid er penger og førsteinntrykket teller. Hvis du følger disse prinsippene i det daglige arbeidet, bør du ikke stoppe der når det gjelder oppvasken.

Service

Visste du at Mieles kundeservice gjentatte ganger har fått toppkarakterer for enestående service opp gjennom årene?

Kolleger snakker med masker i et møterom.

For en god følelse: Hygienetiltak på kontorer og arbeidsplasser

Overalt hvor et stort antall mennesker samles, er det viktig å sørge for hygienisk oppvask og ren luft – både for kunder og ansatte. Hygienisk oppvask og luftrensing bidrar til å redusere og unngå infeksjoner.

Anbefalte produkter

Finn de ideelle produktene som oppfyller selv de høyeste kravene til kvalitet og hygiene. Produktene er ideelle for lange arbeidsdager på kontorer og arbeidsplasser.

Trenger du individuell rådgivning?

Ønsker du å øke kvaliteten på den daglige rengjøringen eller å redusere kostnadene? Vi tilbyr skreddersydde løsninger: Ta gjerne kontakt!

Medier og nedlastinger
Produktinformasjon
Følg oss