Løsninger for Facility Management

Førsteklasses klargjøring og skånsom vask

Modernerenhold stiller høye krav til grundig rengjøring, sikker hygiene og lønnsomhet i alle arbeidsprosesser – derfor har vi utviklet Mop Star-vaskemaskinene, som sikrer perfekte resultater med spesialprogrammene. Den legendariske Miele-kvaliteten står for raskt og problemfritt arbeid. Våre vaskerimaskiner er utstyrt med effektive programmer for ulike typer tekstiler innen renholdsbransjen, f.eks. for klargjøring av mopper og kluter. Disse står i sentrum av en systemløsning, som både omfatter nøye tilpasset tilbehør samt ulike tjenester for konsultasjon og service.

Finn perfekte systemløsninger

Høye krav til grundig rengjøring og sikker hygiene

Mieles spesialprogrammer

Enklere blir det ikke: Mop Star-vaskerimaskiner har spesialutviklede spesialprogrammer

Perfekt tilpasset teknikk

Produktene er utviklet for kravene til arbeidshverdagen, og garanterer perfekt klargjøring av mopper, kluter, arbeidsklær og andre tekstiler.

Service

Visste du at Mieles kundeservice gjentatte ganger har blitt tildelt toppkarakterer for enestående service gjennom årene?

En renholdsoperatør fyller en Miele Professional vaskemaskin med mopper.

Desinfiserende klargjøring: Hygienetiltak ved bygningsrengjøring

Med rengjøring og desinfiserende renhold gjør renholdspersonalet en stor innsats for å forebygge smitte – spesielt i hygienesensitive områder som sykehus, dagligvarebutikker eller kommunale bygninger. En desinfiserende rengjøring sikrer økt beskyttelse. Dette er kun mulig dersom rengjøringstekstilene også desinfiseres profesjonelt.

Anbefalte produkter

Maskiner som brukes innen Facility Management er utviklet for de høye kravene som stilles til grundig rengjøring og sikker hygiene.

Trenger du individuell rådgivning?

Ønsker du å forbedre kvaliteten på den daglige rengjøringen eller redusere kostnadene? Vi tilbyr skreddersydde løsninger: Ta gjerne kontakt!

Medier og nedlastinger
Produktinformasjon
Følg oss