Stor familie ved et dekket bord.

Løsninger for husholdninger

StartsideBransjerAndre bransjerHusholdningerAnbefalte løsninger for husholdninger
Hvitt kjøkkenhjørne med innebygd hvit oppvaskmaskin, hvor det står servise på benken.

Oppvaskteknikk – løsninger for husholdninger

Til og med husholdninger med store mengder oppvask og spesielle krav til korte programtider kan dra nytte av de nye oppvaskmaskinene i ProfiLine-serien. De som må vaske store mengder servise, etter forskjellige slags selskapeligheter, uten å gå glipp av komfortfunksjonene til husholdningsmaskinene, vil elske ProfiLine. Med programtider fra 17 minutter blir serviset raskt skinnende rent – helt til neste fest.

Fem grå vaskemaskiner og en tørketrommel som står foran en mørk bakgrunn.

Oppvaskteknikk – løsninger for husholdninger

For husholdninger kan det være interessant å bruke en kombinasjon av profesjonelle vaskemaskiner og husholdningsvaskemaskiner. Korte vasketider og en profesjonell konstruksjon forenes med komfort, enkel betjening og alle programmene til husholdningsvaskemaskiner. Med en svært høy varmeeffekt kan Smågiganter garantere kortere oppvarmingsfaser og betydelig kortere programtider. Den andre vanntilkoblingen kommer som standard og sørger for direkte varmtvannstiførsel med en temperatur på opptil 70 °C. Dette sparer energi og reduserer programtiden ytterligere med opptil 20 %, ettersom moderne gassystemer og solpaneler kan varme opp vannet mye mer effektivt enn en vaskemaskin. På grunn av disse egenskapene kan Smågiganter takle mer enn dobbelt så mange tekstiler som en vanlig husholdningsmaskin.

Les mer om vårt systemkonsept for denne bransjen

Behovene i husholdningene er like varierte som menneskene som bor i dem. Det er er f.eks. ikke uvanlig at det hoper seg opp med uvasket oppvask og skittentøy. Grundig rengjøring av disse mengdene forutsetter pålitelighet, hastighet og effektivitet på kjøkkenet så vel som på vaskerommet.