Om oss

Showrom

Om oss

Topp kvalitet er vår retningslinje – Immer besser vårt felles mål.

Vi er den eneste produsenten som tester våre produkter med en driftstid på opptil 30 000 timer. Uansett om det gjelder analyserent klargjort laboratorieutstyr eller daglig nyvasket tøy for våre hotellgjester: Vår retningslinje har i mer enn 115 år drevet oss til å utvikle den beste løsningen for kundene våre, slik at de igjen kan tilby sine kunder optimale resultater.

Gode grunner for Miele Professional

Kvaliteten til Miele Professional

Kvalitet du kan stole på. Profesjonelle produkter fra Miele Professional utvikles av Mieles ingeniører, og de omhyggelig utvalgte komponentene blir i stor grad produsert i egne fabrikker i Tyskland og Europa. Tysk ingeniørarbeid betyr for oss først og fremst at vi tar oss av selv de minste detaljer. Og vi yter stor innsats selv for små forbedringer.

På denne måten kan vi, som ingen andre i bransjen, garantere maksimal produktlevetid og 100 % kvalitet – i alt vi gjør.

 

Kostnadseffektiviteten til Miele Professional

Kvalitetsforspranget til Miele Professional lønner seg i det lange løp. Hvis du ser på kostnadene over den totale levetiden til våre produkter, blir det klart, at du med våre apparater kan oppnå enestående økonomiske fordeler. For våre kunder betyr tysk ingeniørarbeid dermed også optimal økonomi: Lang levetid, lavt vann- og energiforbruk – kombinert med raske, sikre arbeidsprosesser og holdbar, problemfri teknologi.

 

Ytelsen til Miele Professional

Uansett hvilke krav som stilles til våre apparater, overbeviser effektiviteten og holdbarheten til vår robuste maskindesign. Hvert enkelt produkt må gå gjennom en avsluttende testkjøring, og bare etter at alle tester er bestått, er produktet klart for bruk i praksis. De kjører og kjører, slik at våre kunder kan konsentrere seg om forretningene sine: Å levere garantert perfekte resultater.

 

Ergonomien til Miele Professional

Apparater fra Miele Professional tilbyr en rekke intelligente funksjoner, og kan tilpasses individuelle behov i enhver brukssituasjon. Mange av disse prosessene kjører automatisk, men det er de fritt valgbare programparametrene som gjør apparatene intuitive og raske å betjene. En oversiktlig brukerstyring i klartekstdisplayet er svært brukervennlig – for gjennomgående brukersikkerhet.

 

Service fra Miele Professional

Vår service starter allerede ved levering av produktene. Med grundige behovsanalyser, kombinert med prosessplanlegging og detaljerte lønnsomhetsberegninger. I dialog med våre kunder utarbeider vi spesifikke konsepter for individuell bruk. På denne måten utvikler vi behovsrettede systemløsninger som garanterer sikre prosesser. Våre servicemedarbeidere er alltid der for kundene våre i deres daglige arbeid. Med våre tilpassede serviceprogrammer med vedlikeholdsavtaler tilbyr vi forebyggende service. Inspeksjon, vedlikehold og service bidrar til problemfrie arbeidsprosesser og er med på å bevare produktverdien, noe som dermed også sikrer dine investeringer. Skulle noe faktisk skje, kan vi stole på at vårt landsomfattende servicenettverk for Miele Professional gir rask respons – innen medisinsk teknologi er vi i mange regioner tilgjengelige 24 timer i døgnet, 365 dager i året.

Filosofi

Miele Professional konsentrerer seg om produksjon av profesjonelle produkter for anvendelsesområdene profesjonell oppvask, vaskeriteknologi, laboratorieteknologi , dental og medisinsk teknologi. Miele Professional har som mål å være førstevalget for alle som leter etter innovative førsteklasses produkter med optimal rengjøringsevne og høye hygienekrav.

Mer om bedriftens filosofi:

Historie

I mer enn 90 år har produkter for kommersiell bruk dannet et nytt suksessgrunnlag for Miele &Cie. KG. På begynnelsen av utviklingen fantes det store vaskemaskiner, deretter kom oppvaskmaskiner og siden 1960-årene også medisinske produkter. Siden år 2000 har Miele Professional utviklet seg fra en ren produktprodusent til en systemleverandør av industrielle løsninger.

Mer om Mieles bakgrunnshistorie

Ledelse

Miele Professional International ledes av Mr Andreas Barduna (markedsføring/salg) og Michael Krimpmann (teknologi).

Den operative virksomheten av Professional-avdelingen i salgsselskapet i Tyskland ledes av Mr. Martin Hübner.

Mer om Mieles ledelse

Forretningsutvikling

I forretningsåret 2018/2019 bidro Miele Professional og det italienske datterselskapet innen medisinteknikk, Steelco Group, med 621 millioner Euro til Miele & Cie. KG sitt totalresultat på 4,16 milliarder Euro. Det tilsvarer en andel av omsetningen på 14,93 %. I et vanskelig marked lyktes det på nytt å realisere en vekst over gjennomsnittet for Miele Professional.

Mer om forretningsutvikling

Bærekraft

For Miele er bærekraftig handel et krav i samsvar med foretakets verdier og tradisjoner og et ufravikelig grunnlag for langvarig foretakssuksess. Miele er medlem av FNs bærekraftorganisasjon Global Compact og signatar på «Charter for mangfold». Hvert annet år offentliggjør Miele en bærekraftrapport.

Mer på Miele-Nachhaltigkeit.de