Fargede tekstiler sorteres for hånd med en åpen vaskemaskin i bakgrunnen.

Løsninger for vaskerier

Raske og materialebeskyttende rengjøringsresultater

Vaskemaskiner og tørketromler på vaskerier er i konstant bruk hver dag. Produktene utsettes for høy belastning, men de må også levere perfekte resultater med ulike grader av tilsmussing og ulike slitesterke tekstiler som lin, sateng eller ull. I tillegg til korte vasketider, er produktenes levetid avgjørende for lønnsomheten til selvbetjente vaskerier. Miele Professionals vaskemaskiner og tørketromler imponerer med førsteklasses ytelse, ressursbesparende programmer og lave kostnader over hele levetiden. I tillegg øker den enkle, intuitive betjeningen brukervennligheten og kundetilfredsheten.

Finn perfekte løsninger

Energibesparende vaskemaskiner og tørketromler for vaskerier

Profesjonell vaskeriteknikk

Førsteklasses rengjorte tekstiler på kortest mulig tid – med profesjonelle vaskemaskiner, tørketromler og varmruller fra Miele Professional

Praktisk tilbehør

Praktisk tilbehør: Sokler og vaskevogner kompletterer bruk innen tekstilbehandling

Betalingssystemer for vaskemaskiner og tørketromler

Pålitelig og ukomplisert: Mekanisk og digital betalingsteknikk fra Miele Professional for optimalisert betaling i vaskerier

Service

Høy kvalitet fra Mieles serviceavdeling

Anbefalte produkter

Raske vaskeprogrammer, utmerket ytelse, uovertruffen skånsomhet: Finn de riktige vaskemaskinene, tørketromlene og varmrullene til ditt vaskeri.

Trenger du individuell rådgivning?

Ønsker du å oppnå perfekte rengjøringsresultater til tross for høyt vaske- og tørkebehov? Stol på våre tiår med erfaring innen profesjonell vaskeriteknikk.

Medier og nedlastinger
Produktinformasjon
Følg oss