Servicetilbud

Omfattende servicenettverk for korte responstider: Kundeservice og rådgivning i velkjent Miele-kvalitet.

Mer om servicetilbud til våre laboratoriemaskiner

En sterk partner

Typisk Miele – også når det gjelder service

Miele Professional setter standarder også innen service. Det er ingen tilfeldighet at Mieles serviceavdeling gjentatte ganger er tildelt toppkarakter for fremragende tjenester i mange år.

En sterk partner

Typisk Miele – også når det gjelder service

Miele Professional setter nye standarder, også når det gjelder service. Det er ingen tilfeldighet at Mieles serviceavdeling har blitt tildelt toppkarakterer for enestående service i flere år på rad. Et landsdekkende nett av serviceteknikere garanterer service på stedet. Allerede ved første besøk kan omlag 90 % av alle servicetilfeller tas hånd om, takket være det medbragte materialet. Manglende reservedeler bestilles som regel over natten. Miele tilbyr en leveringsgaranti for viktige reservedeler på opptil 15 år. Ulike serviceavtaler med behovstilpassede vedlikeholds- og reparasjonsalternativer forebygger feil og øker produktenes varige verdi. Våre spesialutdannede teknikere tilbyr rådgivning for bruk av produktene, og kan tilpasse de profesjonelle produktene helt etter individuelle brukerprosesser. I tillegg tilbyr vi omfattende rådgivning allerede før produktet er installert. Våre fagfolk hjelper deg med å finne ditt kapasitetsbehov og er behjelpelige med planleggingen ved hjelp av grundige lønnsomhetsberegninger.
360PRO for laboratoriet ditt

Tar hånd om alt

Med 360PRO tilbyr Miele Professional en omfattende pakke for effektiv og økonomisk klargjøring av laboratorieglass. Løsningene våre er utviklet på grunnlag av mange års erfaring og i samarbeid med eksperter innen fagområdet, og dekker alle avgjørende faktorer for klargjøringen: Effektive maskiner, perfekt avstemt prosesskjemi, landsdekkende kundeservice samt omfattende konsulenttjenester fra eksperter i husets eget laboratorium. Teknikk og knowhow kommer fra samme sted, og er derfor perfekt avstemt til hverandre. Resultatet er en analytisk, problemfri, materialskånsom og økonomisk klargjøring. Også de administrative kostnadene er optimaliserte, Miele kan kontaktes uansett hva du lurer på, alt fra maskinteknikk til planlegging og finansiering.