Rengjøringskjemi

Nøye tilpasset formel: Oppvaskmiddel og glansemiddel sørger for strålende oppvaskresultater og langsiktig verdibevaring.

Mer om rengjøringskjemi

Utviklet for perfekte resultater

Innovasjoner på høyeste nivå

I mer enn 120 år har mottoet «Immer Besser» drevet oss til å finne unike løsninger for deg. Det høye innovasjonsnivået til Mieles globale merke er bokstavelig talt synonymt med praksisorienterte produkter som imponerer med sin maksimale lønnsomhet og perfekte klargjøringsresultater. Ingeniørene hos Miele Professional investerer mye tid og energi i å utvikle innovative funksjoner som gjør det daglige arbeidet enklere. I tillegg til perfekte rengjøringsresultater, garanterer for eksempel friskvannssystemet en høy hygienestandard med vask på to nivåer samtidig.
Profesjonell teknikk for profesjonelle krav

Teknologi på høyeste nivå

Nyskapende, robust bransjeteknologi og oppvaskspesifikke programmer som overgår behovene til en vanlig husholdning. Oppvaskmaskinene fra Miele Professional utviklet for profesjonell bruk. Kostnadseffektivt - mange tilkoblingsmuligheter og effektive varmeelementer gir korte programtider med optimale rengjøringsresultater. Doseringsmoduler garanterer effektiv bruk av rengjørings- og glansemidler, mens vannbehandlingssystemer optimaliserer vaskeresultatet.
ProCare Shine

Oppvaskmiddel og glansemiddel i Miele-kvalitet

Slik utnytter du potensialet til din avanserte oppvaskmaskin fra Miele Professional maksimalt:brVaske- og glansemidlene i serien ProCare Shine er utviklet spesielt for bruk i oppvaskmaskiner fra Miele og garanterer perfekt maskinkompatibilitet. Med sin nøye tilpassede formel legger de grunnlaget for profesjonell oppvask av servise. De overbeviser med sin energieffektivitet og begeistrer alle med sine strålende oppvaskresultater.

ProCare Shine

De tre flytende rengjøringsmidlene for automatisk dosering sørger alltid for en effektiv og behovstilpasset rengjøring for den bevisste kunden. Det mildt alkaliske rengjøringsmiddelet ProCare Shine 10 MA gir perfekte resultater ved alle vanlige typer smuss, og er i tillegg svært enkelt å håndtere.brProCare Shine 10 A er et effektivt oppvaskmiddel som egner seg godt til å fjerne selv gjenstridige resterav stivelse eller proteiner på f.eks. robust servise. ProCare Shine 10 GC har to overbevisende fordeler – det gir skinnende resultater og er skånsomt mot glass og miljø. Det er tildelt EUs miljømerke (EU Ecolabel: DE/038/063), og er det rette produktet for alle som er opptatte av miljøvennlige produkter i profesjonelle oppvaskmaskiner. Med ProCare Shine 40 GC kompletteres systemet med et tilsvarende skyllemiddel (EU Ecolabel: DE/038/066). Alle brukere som foretrekker manuell dosering, kan bruke ProCare Shine-produktene i form av pulver og tabletter. Oppvasktablettene ProCare Shine 12 GC overbeviser med de miljøvennlige egenskapene (EU Ecolabel: AT/038/006), i tillegg til den enkle håndteringen og effektive virkningen.