Om oss

StartsideOm oss

Om oss

Topp kvalitet er vår retningslinje – «Immer Besser» er vårt felles mål. Vi er den eneste produsenten som tester produktene våre for en levetid på opptil 30 000 driftstimer. Det spiller ingen rolle om det er laboratorieutstyr som er rengjort og klart for analyse, eller den daglige klesvasken for hotellgjestene: I mer enn 115 år har denne retningslinjen inspirert oss til å utvikle den beste løsningen for våre kunder, slik at de igjen kan tilby sine kunder de beste resultatene.

Gode grunner til å velge Miele Professional

Miele Professionals kvalitet

Pålitelig kvalitet. Miele Professionals produkter er utviklet av Mieles ingeniører, og de nøye utvalgte komponentene produseres hovedsakelig i våre egne fabrikker i Tyskland og Europa. For oss betyr tysk ingeniørkunst at vi fremfor alt er veldig nøye med detaljene. Selv små forbedringer ligger det mye arbeid bak.

Som ingen andre i bransjen kan vi garantere lengst produktlevetid og 100 % kvalitet – i alt vi gjør.

 

Lønnsomhet fra Miele Professional

Kvalitetsfordelen ved Miele Professional betaler seg i det lange løp. Hvis du ser på kostnadene over den totale levetiden til våre produkter, kommer det klart frem at våre produkter er ekstremt økonomiske. Tysk ingeiniørkunst innebærer derfor maksimal lønnsomhet: Lang levetid, lavt vann- og energiforbruk – kombinert med raskere, sikrere arbeidsprosesser og holdbar, problemfri teknologi.

 

Ytelsen til Miele Professional

Uansett hvilke krav som stilles til produktene våre, er ytelsen og holdbarheten til våre robuste maskinkonstruksjoner imponerende. Hvert produkt gjennomgår en siste testkjøring, og produktet er kun klart til bruk dersom alle tester er bestått uten problemer. De fortsetter å gå, slik at kundene våre kan fokusere på egen virksomhet og levere pålitelige, perfekte resultater.

 

Ergonomien til Miele Professional

Miele Professional-produkter tilbyr et bredt spekter av intelligente funksjoner og kan tilpasses nøyaktig til alle individuelle behov. Mange av disse prosessene kjører automatisk, men det er nettopp de fritt valgbare programparameterne som gjør produktene intuitive og raske å bruke. En lett og oversiktlig brukerveiledning i displayet lar ingen spørsmål stå ubesvart – for konsekvent brukersikkerhet.

 

Service fra Miele Professional

Vår service starter allerede før produktene er levert. Gjennom grundige behovsanalyser knyttet til prosessplanlegging og detaljerte lønnsomhetsberegninger. I dialog med kundene utvikler vi konkrete konsepter til individuelle bruksforhold. Slik skapes behovsrettede systemløsninger som garanterer trygge prosesser. I det daglige arbeidet står våre servicemedarbeidere alltid til rådighet for våre kunder. Vi tilbyr forebyggende vedlikehold gjennom tilpassede service- og vedlikeholdsavtaler. Inspeksjoner, vedlikehold og reparasjoner bidrar dermed til sikre arbeidsprosesser, til å bevare utstyrets verdi og dermed til å sikre investeringen. Skulle det imidlertid skje noe, kan vi reagere raskt takket være vårt omfattende servicenettverk. – innen medisinteknikk

Filosofi

Miele Professional fokuserer på produksjon av profesjonelle produkter for områdene oppvask, vaskeri-, laboratorie-, dental- og medisinteknikk. Miele Professional vil alltid være førstevalget når det er behov for innovative premiumprodukter med høy rengjøringseffekt og høye hygienestandarder.

Historie

Produkter for profesjonell bruk har i mer enn 90 år utgjort et annet grunnlag for suksessen til Miele & Cie. KG. I begynnelsen startet de utviklingen av store vaskemaskiner, senere oppvaskmaskiner og siden 1960-tallet medisinske produkter. Siden år 2000 har Miele Professional utviklet seg fra en ren produktprodusent til å bli en systemleverandør for profesjonelle løsninger.

Ledelse

Miele Professional International ledes av Dr. Christian Kluge.

Forretningsutvikling

I regnskapsåret 2022 oppnådde selskapet et salg på € 5,43 milliarder. Dette tilsvarer en økning på € 591,0 m, eller 12,2%. I Tyskland var omsetningen € 1,47 milliarder. Per 31. desember 2022 sysselsatte Miele -gruppen rundt 23 300 mennesker over hele verden, hvorav 11 900 av dem arbeider i Tyskland.

Bærekraft

For Miele er det å opptre bærekraftig en firmatradisjon og et ufravikelig vilkår for langsiktig suksess. Miele er medlem av FNs bærekraftorganisasjon Global Compact, og har signert et «mangfoldscharter». Annethvert år publiserer Miele en bærekraftrapport.