Professional medisinteknikk

StartsideProdukterMedisinteknikk

En klar beslutning på legekontoret og sykehuset

Helhetlig instrumentbehandling – Miele Professional setter standarden for effektiv og sikker, maskinell instrumentbehandling. Legekontorer og sykehus har fordelen av en 4-trinns løsning fra en og samme leverandør, som både optimaliserer prosesskretsløpet og de administrative oppgavene.

*Ved å klikke på lenken sendes du videre til Steelco-gruppens nettsted. Steelco er et 100 %-eid datterselskap av Miele-konsernet, og tar blant annet hånd om prosjektvirksomheten ved planlegging og utrustning av sterilsentralen på sykehus.

Produktnyheter

Miele Professional står for innovasjon. Ta en titt på våre aktuelle produktnyheter nå og finn en passende løsning for dine behov.

Hvorfor velge medisinteknikk fra Miele Professional?

Robust og med lang levetid

Kvalitet du kan stole på

En krevende arbeidsdag krever produkter som du til enhver tid kan stole 100 prosent på. For å sikre denne driftssikkerheten må alt utstyr i serien Miele Professional gjennomgå omfattende kvalitetstester og en svært grundig sluttkontroll. Først når maskinene har bestått alle testene, kan de frigis for forsendelse eller montering på arbeidsstedet. Kontinuerlige og strenge kvalitetskontroller er en viktig del av de høye kvalitetskravene som Miele Professional stiller til seg selv. Disse kravene er viktige allerede under produksjonen av alle komponentene og resulterer i en utrolig stor produksjonsdybde: Metallstøping, produksjon av kunststoffdeler, motorutvikling og elektronikkproduksjon – Miele er selv ansvarlig for disse produksjonstrinnene og har dermed full kontroll over kvaliteten på alle områder.
Bærekraft i toppklassen

Fremragende effektivitet og lønnsomhet

Maksimal ytelse med enestående effektivitet og lønnsomhet, en kombinasjon av tilsynelatende motstridende krav, er typiske trekk ved systemløsningene fra Miele Professional. Våre maskiner og prosesser utmerker seg med et lavt vann-, strøm- og kjemikalieforbruk. I tillegg til innovative programmer og fremragende klargjøringsresultater, behandles materialene så skånsomt som mulig. Avansert teknologi understreker de høye kravene som stilles til produktenes effektivitet, for eksempel systemer for ressursbesparelser. Takket være den høye kvaliteten på materialene og utførelsen oppnår maskinene fra Miele Professional en  lang levetid.
Finanstjenester

Skreddersydde tilbud

Med apparater og tilbehør fra Miele Professional får du fordeler helt fra starten av – også når du skal planlegge investeringen din. Service- og rådgivningstjenester fra Miele omfatter også attraktive finansielle tjenester på forespørsel. Enten du ønsker finansiering, leasing eller utleie: Med våre skreddersydde og fleksible finansieringsalternativer kan du også snart dra nytte av den velkjente Miele-kvaliteten. 
I gode hender på alle vis

Planlegging og installasjon – av Miele fra starten

Allerede før oppstilling av din nye maskin kan vi tilby omfattende konsulenttjenester. Det omfatter beregning av aktuelle og fremtidige kapasitetsbehov, men også detaljerte økonomiske beregninger. Og spesielt når det gjelder store prosjekter kan du dra fordel av å ha Miele som en sterk partner med mange års erfaring. Våre eksperter hjelper dine planleggere og arkitekter, lager monteringsdiagrammer, koordinerer ulike arbeidsoppgaver etter ønske og overtar samordningen med andre tjenesteleverandører, for eksempel installasjon av IT-infrastruktur eller funksjonelle møbler. 
Løsninger for praksiser

Rengj.-, desinfeksjonsautomater, autoklaver 

I over fem tiår har Miele Professional satt standarden for innovativ, effektiv og sikker maskinell instrumentbehandling på klinikker og i praksiser. Miele Professional rengjørings-, desinfeksjonsautomater og autoklaver muliggjør en sikker og sporbart vellykket rengjøring, desinfeksjon og sterilisering av det medisinske instrumentariumet. De er spesielt skånsomme mot materialene og oppfyller de høyeste kravene til et instrumentkretsløp uten problemer – og det innenfor alle medisinske områder med spesifikke programpakker rettet mot ulike målgrupper.
Utstyr som passer for din bruk

Perfekt tilpassede komponenter

For sikker og verdibevarende klargjøring av medisinsk utstyr tilbyr Miele Professional et allsidig komponentprogram med over- og underkurver, vogner samt innsatser for en rekke ulike typer instrumenter. I perfekt harmoni med produktene fra Miele Professional kan vi tilby individuelle løsninger for alle krav – fra klargjøring av anestesiinstrumenter og MIS-instrumenter til passende komponenter for oftalmologi og gynekologi. Når det gjelder bekkenspylere får du også kjøpt prosesskjemikalier som er optimalt tilpasset produktene våre.
Prosessforløp som kan spores når som helst

Intelligent dokumentasjonsprogramvare

Miele Professional tilbyr fleksible løsninger for dokumentasjon av instrumentbehandlingen. Dokumentasjon og protokollføring av klargjøringen, inkludert alle relevante parametere, utgjør et betydelig kvalitetstegn – og åpner ikke minst for en rekke muligheter for prosess- og kostnadsoptimering. For fullstendig prosessdokumentasjon av instrumentbehandlingen tilbyr Miele Professional nå en ekstra tidsbesparende Plug & Play-løsning via DataDiary-appen. Den mottar automatisk prosessdata, og gjør det mulig å opprette protokoller via appen på nettbrettet. I tillegg tilbyr Miele Professional ytterligere løsninger som ikke styres av en app.
En sterk partner

Typisk Miele – også når det gjelder service

Miele Professional er synonymt med enestående kvalitet – også når det gjelder service. Vi tilbyr service raskt til våre kunder. Har du en serviceavtale med oss, kan vi garantere service innen 24 timer. Miele tilbyr dessuten en rekke kontroller, som utføres ved ulike tidspunkter i løpet av maskinens levetid. Spesialskolerte teknikere foretar prosesskontroller i samsvar med gjeldende nasjonale lover, standarder og anbefalinger. Allerede ved første besøk blir omlag 90 % av alle servicetilfeller tatt hånd om, takket være reservedelene som følger med bilen. Det er ingen tilfeldighet at Mieles serviceavdeling har blitt tildelt toppkarakterer for enestående service i flere år på rad..

En sterk partner

Miele Professional setter standarder også innen service. Det er ingen tilfeldighet at Mieles serviceavdeling gjentatte ganger er tildelt toppkarakter for fremragende tjenester i mange år. Med vårt omfattende nettverk av serviceteknikere kan vi vanligvis garantere service på stedet innen 24 timer. Og ettersom de alltid har med seg nødvendige materialer, kan 90 % av alle reparasjoner utføres ved første besøkt. Manglende reservedeler er som regel tilgjengelig over natten. Miele gir en leveringsgaranti for funksjonelle reservedeler på opptil 15 år. Ulike serviceavtaler med behovsbaserte vedlikeholds- og servicealternativer forebygger driftsforstyrrelser og sikrer at maskinen beholder verdien bedre. Våre spesialutdannede teknikere tilbyr fagkyndig rådgivning i bruksteknikk og kan tilpasse dine kommersielle maskiner etter individuelle brukerprosesser. Dessuten tilbyr vi omfattende konsulenttjenester allerede før oppstilling av din nye maskin. Våre fagfolk hjelper deg med å identifisere ditt kapasitetsbehov og med planleggingen av detaljerte økonomiske beregninger.