Baker fordeler mel på brød.

Løsninger for små bedrifter

Innovativ teknikk for den profesjonell hverdagen

Spesielt i små bedrifter er økonomisk og effektivt vedlikehold av tekstiler og ulike utensiler avgjørende. De allsidige kravene krever fleksibel toppytelse. De pålitelige Smågigantene er den effektive løsningen for mange forskjellige typer av tekstiler og gjenstridig smuss. Store hauger av klesvask, hyppig vask og gjenstridig smuss presser «vanlige» vaskemaskiner raskt til det ytterste. Konsekvensene er: Ineffektiv energibruk og unødvendige kostnader til strøm, vann og vaskemiddel, ekstrem belastning på slitedeler og høye reparasjonskostnader. Smågigantene er den profesjonelle løsningen for alle brukere som legger stor vekt på pålitelig kvalitet, lønnsomme tidsfordeler og kostnadsreduserende energibesparelser. Takket være en sterk og effektiv portefølje av profesjonelle oppvaskmaskiner oppfyller Miele Professional de mest varierte behovene til små bedrifter.

Finn perfekte systemløsninger

Strålende resultater – raskt og pålitelig

Bakeri og kafé

For bruk i bakerier og kaféer tilbyr vi profesjonelle løsninger med produktene våre.

Slakteri

Vi oppfyller kravene i slakterier med en sterk portefølje av profesjonelle produkter.

Frisør- & skjønnhetssalonger

Bli kjent med løsningene våre for klargjøring av tekstiler i frisør- og skjønnhetssalonger.

Idrettslag

Rene drakter til neste kamp.

Verksted

Profesjonelle programmer for spesielle krav i verkstedet.

Service

Visste du at Mieles kundeservice gjentatte ganger har blitt tildelt toppkarakterer for enestående service gjennom årene?

Anbefalte produkter

Tilsølte tekstiler med fett, mel og olje samt store deler som skal vaskes opp kan fort by på en stor utfordring. Finn de ideelle produktene og løsningene for ditt bruksområde.

Trenger du individuell rådgivning?

Ønsker du å forbedre kvaliteten på den daglige rengjøringen eller redusere kostnadene? Vi tilbyr skreddersydde løsninger: Ta gjerne kontakt!

Medier og nedlastinger
Følg oss