En hånd stikkes ned i en skuff som er full av bandasjer

Anbefalte løsninger for hestesport

StartsideBransjerAndre bransjerHestesportAnbefalte løsninger for hestesport
Mor og barn i garderoben, ved siden av står Benchmark-vaskemaskiner og -tørketromler

Vaskeriteknikk – løsninger for hestesport

Selvfølgelig svetter hester når de blir ridd, ruller rundt på jordet, løper gjennom gjørma og legger seg i boksen – stalldekken og annet utstyr må tåle mye.
Fra Smågiganter med en kapasitet på 6 kg til vaskemaskiner og tørketromler i 32 kgs klassen – Miele Professional-produkter vil alltid innfri forventningene dine. De har alle én ting til felles, de er utformet for de høyeste kravene, og takket være de korte programtidene er tekstilene raskt klart til bruk igjen.
Takket være de innovative spesialprogrammene er vaskemaskinene våre i stand til å håndtere selv det mest gjenstridige smusset. Miele Professional har oppnådd et verdensomspennende renommé for kvaliteten, påliteligheten og holdbarheten til produktene sine.
Sett fra innsiden av en oppvaskmaskin som er i bruk

Oppvaskteknikk – løsninger for hestesport

Førsteklasses renslighet – oppvaskmaskinene fra Miele Professional er designet for robust bruk og utmerker seg med optimale resultater. 360PRO systemet representerer en perfekt sammensatt samling av komponenter for å møte enhver utfordring.

Les mer om vårt systemkonsept for denne bransjen

Hestehår, sand og møkk etterlater gjenstridige flekker på tekstiler. Finn de riktige produktene og løsningene for dine individuelle behov på ditt ridesenter.