Løsninger for Dentalteknologi

En sterk partner

Typisk Miele – også når det gjelder service

Miele Professional setter standarder også innen service. Det er ingen tilfeldighet at Mieles serviceavdeling gjentatte ganger er tildelt toppkarakter for fremragende tjenester i mange år.

Lær mer om „En sterk partner“

Med vennlig hilsen

KaVo

Mieles vaskedekontaminatorer garanterer sikker og sporbart vellykket rengjøring og desinfeksjon av dentalinstrumenter. I tillegg arbeider de svært materialskånsomt og anbefales derfor av kjente produsenter, som f.eks. KaVo, for klargjøring av roterende instrumenter:

KaVo anbefaler Miele Professional:

Profesjonell klargjøring av hånd- og vinkelstykker fra KaVo ve hjelp av Mieles VARIO TD-prosess.

Perfekt sikret

Segosoft Miele Edition – dokumentasjon i system

Miele Professional tilbyr en komplett løsning for dokumentasjon av klargjøringen. Selve kjernen er dokumentasjonsprogramvaren Segosoft Miele Edition. Den er nøye tilpasset den daglige bruken på klinikker og sykehus og muliggjør sporbar, manipulasjonssikker og juridisk godkjent dokumentasjon av instrumentklargjøringen. Fordelaktig både for pasienter og brukere, ikke minst takket være den sertifiserte rettssikkerheten. Segosoft Miele Edition kan brukes til å dokumentere alle de viktige trinnene i klargjøringsprosessen: Fra rengjøring og desinfeksjon via sterilisering til endeling kontroll. Dessuten kan programvaren også dokumentere alle rutinekontroller og vedlikeholdsarbeider i elektronisk format. På denne måten bidrar programvaren til å forenkle kvalitetsstyringen ved sterilsentralen og leverer verdifulle data for kvalitetskontrollene.