StartsideBransjerWuhan University Hospital

Wuhan University Hospital

Wuhan University Hospotal er en viktig del av tannhelsetjenesten i hele regionen. Ikke uten grunn er Wuhan University Hospital of Stomatology ett av kun fem sykehus i hele Kina som regnes blant de fremste sentrene innen komplett tannbehandling (Grade 3, Class A).

Fremragende behandling som modell for andre

Wuhan University Hospital of Stomatology har over 400 behandlingsplasser og kan motta 150 pasienter til stasjonær behandling. Som akademisk undervisnings- og forskningssykehus innen tann-, munn- og kjevekirurgi er det ett av de eldste og mest ansette universitetene i Kina. Sykehusets størrelse, men også nivået og omfanget av tjenester som tilbys, gir det en betydning som strekker seg langt utenfor Wuhan som metropol og provinshovedstad.

For sykehuset er dets fremragende renommé både en anerkjennelse og en motivasjon. Derfor ble det foretatt en streng sammenligning av alle leverandører ved opprettelsen av en ny sterilsentral i forbindelse med den siste utvidelsen. Valget falt på Miele Professional: Siden september 2012 har fem vaskedekontaminatorer av typen PG 8528 sørget for en instrumentbehandling som fullt ut oppfyller sykehusets spesifikke standarder innen odontologi.

Trenger du individuell rådgivning?

Alt fra samme leverandør – dette kravet oppfyller Miele Professional fra vaskeri- til laboratorieteknikk. Vi tilbyr skreddersydde systemløsninger, som er tilpasset dine individuelle behov ned til minste detalj.

Les mer om relaterte bransjer

Du kan lese mer om vår ekspertise i andre referanser