Grafikk til Mieles 125-årsjubileum
StartsideKampanjer & messerKampanjerVår jubileumsrabatt til vaskeriet eller kjøkkenet ditt.

Et løfte som blir stående. 125 år med kvalitet.

Tradisjon møter innovasjon: I 125 år har Miele stått for førsteklasses kvalitet og enestående presisjon. I en verden som er i stadig forandring er det en ting som forblir konstant: Vår streben etter å være «Immer Besser». Bli med å feire dette spesielle jubileet med oss og finn ut hvordan vi ikke bare holder løftet vårt gjennom 125 år, men også overgår det.

Vi takker for tilliten din.

Din eksklusive jubileumsrabatt.

Bli med på feiringen vår og benytt deg av flere fordeler: Du får ikke bare individuell rådgivning slik at du kan finne det perfekte Miele-produktet som passer til ditt behov, men også en eksklusiv jubileumsrabatt på inntil kr. 2500 ved kjøp av en av våre kampanjemodeller.

Produktrabatt

Stadig service stiller krav til en kvalitet som varer.

Fra venstre til høyre står en vaskemaskin i serien Smågiganter Performance, et PIB 100-dampstrykesystem samt en halvveis åpnet MasterLine friskvannsoppvaskmaskin ved siden av hverandre foran en grå bakgrunn

Uansett om det gjelder et hotell, en kafé eller et selvbetjeningsvaskeri – behovene er allsidige og fordrer teknologier og maskiner som henger med i utviklingen. For alle som ikke ønsker å inngå noen kompromisser med hensyn til kvalitet og pålitelighet: Mieles maskiner er utviklet for å kunne tilby maksimal ytelse selv under de mest krevende forholdene. Når du er der for andre, støtter vi deg med våre teknologier og løsninger, og svikter deg ikke.

Fra venstre til høyre står friskvannsoppvaskmaskinene SmartBiz, MasterLine og ProfiLine ved siden av hverandre foran en grå bakgrunn.

Oppvaskmaskiner

Pålitelig ytelse og perfekte resultater ved enhver utfordring.

En vaskemaskin i serien Smågiganter står til venstre for en Benchmark-vaskemaskin foran en grå bakgrunn

Vaskemaskiner

Hygienisk rene og skånsomt behandlede tekstiler.

En tørketrommel i serien Smågiganter Performance-står til venstre for en Benchmark Performance-tørketrommel foran en grå bakgrunn

Tørketromler

Effektiv tekstilbehandling: Minimale programtider med maksimal skånsom tekstilbehandling.

Slik kan du ta kontakt med oss

Har du spørsmål, eller trenger du mer informasjon om produktene våre? Ta kontakt med oss. Vi står alltid til din disposisjon, besvarer gjerne dine spørsmål og forsøker å etterkomme dine ønsker.

Grafikk med et gavesymbol og logoen for Mieles 125-årsjubileum på rød bakgrunn.

Søke om verdikupong

Ved kjøp av ett av våre kampanjeprodukter i forbindelse med 125-årsjubileet får du en verdikupong på inntil kr. 2 500.

Kampanjen pågår fra 01.02.2024 til 30.06.2024. Det er fakturadatoen som gjelder.

Last opp en kopi av fakturaen i vårt kampanjeskjema og få deretter verdikupongen din.