Autoklaver

Løsninger for Autoklaver

Perfekt avstemt

System4Dent – alt fra samme sted

System4Dent fra Miele Professional er et innovativt totalsystem for sikker og effektiv instrumentklargjøring på tannlegekontoret. Utviklet på bakgrunn av mange års erfaring og i samarbeid med eksperter i bransjen – System4Dent leverer en systemløsning som kan deles inn i fire trinn: Rengjøring/desinfeksjon/sterilisering, skreddersydde prosesskjemikalier, dokumentasjon og høyeste kvalitet ved service. På hvert av disse trinnene leverer Miele Professional effektive produkter, prosesskjemikalier og ytterligere komponenter samt omfattende tjenester. Ettersom alle komponentene kommer fra ett og samme sted, er de perfekt tilpasset hverandre. Resultatet er en utrolig jevn, materialskånsom og økonomisk klargjøring av tannlegeinstrumenter. Selv de administrative kostnadene er optimalisert. Som kompetent partner kan Miele kontaktes, uansett hva du lurer på, alt fra maskinteknologi til finansiering.

Bærekraft i toppklassen

Utmerket effektivitet og lønnsomhet

Maksimal ytelse med enestående effektivitet og lønnsomhet, en kombinasjon av tilsynelatende motstridende krav, er typiske trekk ved systemløsningene fra Miele Professional. Våre autoklaver og prosesser utmerker seg med et lavt vann-og strømforbruk samt spesialutviklede programmer som oppnår fremragende klargjøringsresultater med den mest skånsomme behandlingen av materialene.
Avansert teknologiunderstreker det høye kravet til våre produkters effektivitet.Takket være den høye kvaliteten på materialene og utførelsen oppnår autoklavene fra Miele Professional en lang levetid.

Utviklet for perfekte resultater

Innovasjoner på høyeste nivå

I mer enn 60 år har Miele Professional utviklet førsteklasses systemer for rengjøring, desinfeksjon og sterilisering av medisinske instrumenter, laboratorieutstyr og rengjøring av industrielle deler. Takket være høye kvalitetskrav har vi ikke bare etablert oss som verdensledende tilbyder i løpet av denne perioden. Vårt gode omdømme er også basert på vår spesielle innovasjonsvilje. Ingeniørene hos Miele Professional vil fortsette å bruke tid og energi på forbedringer og nyskapninger som vil være til nytte for brukere ved klargjøring innen dental, medisin, laboratorier og industri.