Løsninger for Autoklaver

Perfekt avstemt

System4Dent – alt fra samme sted

System4Dent fra Miele Professional er et innovativt totalsystem for sikker og effektiv instrumentklargjøring på tannlegekontoret. Utviklet på basis av mange års erfaring og i samarbeid med eksperter i bransjen. . System4Dent leverer en systemløsning som kan deles inn i fire trinn: Rengjøring/desinfeksjon, skreddersydde prosesskjemikalier, dokumentasjon og høyeste kvalitet for service. I hvert av disse trinnene tilbyr Miele Professional effektive apparater, prosesskjemikalier, dokumentasjonsløsninger og annet tilbehør, samt omfattende tjenester. Ettersom alle komponentene kommer fra ett og samme sted, er de perfekt tilpasset hverandre. Resultatet er en utrolig jevn, materialskånsom og økonomisk klargjøring av tannlegeinstrumenter. Og selv de administrative kostnadene er optimalisert, Miele kan kontaktes som kompetent partner, uansett hva du lurer på, alt fra maskinteknologi til finansiering.

Bærekraft i toppklassen

Utmerket effektivitet og lønnsomhet

Maksimal ytelse med enestående effektivitet og lønnsomhet, en kombinasjon av tilsynelatende motstridende krav, er typiske trekk ved systemløsningene fra Miele Professional. Våre autoklaver og prosesser utmerker seg med et lavt vann-og strømforbruk samt spesialutviklede programmer som oppnår fremragende klargjøringsresultater med den mest skånsomme behandlingen av materialene.
Avansert teknologiunderstreker det høye kravet til våre produkters effektivitet.Takket være den høye kvaliteten på materialene og utførelsen oppnår autoklavene fra Miele Professional en lang levetid.