PWM 920 [EL DV DD SOM] - Betjeningskomfort

Vis produktet
Styring M Touch Pro Plus

Standard for profesjonell maskinbruk

Touchstyringen med fargeskjerm definerer det nye toppnivået for profesjonell maskinbruk. I tillegg tilbyr den en moderne betjening – alt med fingertrykk eller sveiping. Dette muliggjør fri tilpasning av programmene. Dermed kan du endre detaljene for programmene, eller opprette nye programmer. All tekst vises på språket du velger. Det kan velges blant 31 språk.
Programvalg via fargeramme 

Intuitiv og enkel betjening 

Vasken kan tilordnes ulike vaske- og tørkeprogrammer etter farge. Takket være den svært enkle og intuitive funksjonen er betjeningen lekende lett, og du er garantert å oppnå optimale vaskeresultater ved tekstilbehandlingen. 
Kun hos Miele
Automatisk dørlås

Høy betjeningskomfort ved lukking og åpning

Et lett trykk på døren er tilstrekkelig. Når programmet starter, låser døren seg automatisk. Etter programslutt åpnes døren automatisk.
Startforvalg kan velges etter behov

Tekstilbehandling etter tidsplan

Med startforvalg står du fritt til å velge når det valgte programmet skal starte. Det kan være svært praktisk hvis du ønsker at programmet f.eks. skal være ferdig når du starter arbeidet.
Brukergrensesnitt på flere språk

Enkelt og forståelig

I en liste kan brukeren velge ønsket språk, slik at det ikke oppstår misforståelser. Alle henvisninger i displayet vises på dette språket, for å garantere sikker betjening.
Fritt programmerbar styring, vaskemaskiner

Total fleksibilitet

Ved hjelp av den fritt programmerbare styringen kan alle vaskeparametere tilpasses det spesifikke bruksområdet og ethvert behov. Det er mulig å lagre disse individuelle programmene i ønsket rekkefølge. Det er allerede lagret diverse programmer for behandling av ulike typer tekstiler. Med denne styringen er du rustet for alle krav som stilles til profesjonell tekstilbehandling.