PT 8203 SL WP [PTB Plus] - Highlights

Vis produktet
Klartekstpanel på ønsket språk

Klart og tydelig

En liste over programnavn vises i klartekst på ønsket språk i betjeningspanelet. Når du velger et program med den store dreiebryteren, vises mer informasjon i displayet, f.eks. om programmets bruksområde eller resttid.
To-trinns filtersystem

Enkel rengjøring

I tillegg til den enkle filterrengjøringen, som brukeren enkelt kan utføre selv, garanterer to-trinns filtersystemet at varmepumpen har en konstant høy ytelse.
Lave forbruksverdier

Økonomisk og effektivt

Miljøvennlig kostnadsbesparelse: Vaskerimaskiner fra Miele Professional imponerer med lave forbruksverdier, og er kjent for maksimal effektivitet. Allerede i produktutviklingen gjelder dette: Optimale resultater bør oppnås ved bruk av resirkulerbare materialer, og ved ikke å bruke mer vann, energi og rengjøringsmiddel enn strengt tatt nødvendig.
Energibesparende varmepumpesystem*Varmepumpen inneholder fluoriserte drivhusgasser i et hermetisk lukket system.

Minimalt energiforbruk

Varmepumpetørketrommelen fra Miele Professional er en mester når det gjelder energisparing. Takket være varmepumpeteknologien bruker du omtrent 60 % mindre energi og bidrar også til å skåne miljøet. Med sine korte programtider er de perfekte for behovene innen profesjonell tekstilbehandling. Ingen komplisert installasjon, da tørketrommelen ikke behøver utluftingsrør.
Intelligent tekstiltørking

Perfekte tørkeresultater

For å forhindre at tekstilene vikler seg inn i hverandre, endrer styringen tørketrommelens dreieretning i definerte intervaller – for en krøllfri, jevnt og skånsomt tørket vask. Spesielt for store tekstiler gir den intelligente prosessteknikken perfekte tørkeresultater.
SlimLine-design

Slank design for de som har liten plass

Du vil alltid ha tilstrekkelig plass til denne kraftige tørketrommelen. SlimLine-tørketrommelen fra Miele Professional har en bredde på kun 711 mm og er dermed en av de smaleste industrimaskinene som finnes. I tillegg er den lett å transportere og kan monteres problemfritt på trange steder.
Kun hos Miele
PerfectDry-system

Helt nøyaktig tørking

PerfectDry-systemet måler tøyets restfuktighet og oppnår dermed nøyaktige tørkeresultater, selv ved svært varierende vannkvalitet. Systemet måler ledeevnen i vannet og tilpasser tørkeprosessen deretter. Den angitte restfuktigheten oppnås helt nøyaktig, og under- eller overtørking av tekstilene unngås.
Korte programtider

Rask og effektiv

Er korte programtider viktigst for deg? Da er vaskerimaskinene fra Miele Professional ditt beste valg: Med avansert teknologi blir tekstilene ferdig på kortest mulig tid.