PT 8203 SL WP [PTB Plus] - Highlights

Vis produktet
Klartekstpanel på ønsket språk

Klart og tydelig

En liste over programnavn vises i klartekst på ønsket språk i betjeningspanelet. Når du velger et program med den store dreiebryteren, vises mer informasjon i displayet, f.eks. om programmets bruksområde eller resttid.
To-trinns filtersystem

Enkel rengjøring

I tillegg til den enkle filterrengjøringen, som brukeren enkelt kan utføre selv, garanterer to-trinns filtersystemet at varmepumpen har en konstant høy ytelse.
Energibesparende varmepumpesystem*Varmepumpen inneholder fluoriserte drivhusgasser i et hermetisk lukket system.

Minimalt energiforbruk

Varmepumpetørketrommelen fra Miele Professional er en mester når det gjelder energisparing. Takket være varmepumpeteknologien bruker du omtrent 60 % mindre energi og bidrar også til å skåne miljøet. Med sine korte programtider er de perfekte for behovene innen profesjonell tekstilbehandling. Ingen komplisert installasjon, da tørketrommelen ikke behøver utluftingsrør.
Lave forbruksverdier

Økonomisk og effektivt

Miljøvennlig kostnadsbesparelse: Vaskerimaskiner fra Miele Professional imponerer med lave forbruksverdier, og er kjent for maksimal effektivitet. Allerede i produktutviklingen gjelder dette: Optimale resultater bør oppnås ved bruk av resirkulerbare materialer, og ved ikke å bruke mer vann, energi og rengjøringsmiddel enn strengt tatt nødvendig.
SlimLine-design

Slank design for de som har liten plass

Du vil alltid ha tilstrekkelig plass til denne kraftige tørketrommelen. SlimLine-tørketrommelen fra Miele Professional har en bredde på kun 711 mm og er dermed en av de smaleste industrimaskinene som finnes. I tillegg er den lett å transportere og kan monteres problemfritt på trange steder.
Intelligent tekstiltørking

Perfekte tørkeresultater

For å forhindre at tekstilene vikler seg inn i hverandre, endrer styringen tørketrommelens dreieretning i definerte intervaller – for en krøllfri, jevnt og skånsomt tørket vask. Spesielt for store tekstiler gir den intelligente prosessteknikken perfekte tørkeresultater.
Korte programtider

Rask og effektiv

Er korte programtider viktigst for deg? Da er vaskerimaskinene fra Miele Professional ditt beste valg: Med avansert teknologi blir tekstilene ferdig på kortest mulig tid.
Kun hos Miele
PerfectDry-system

Helt nøyaktig tørking

PerfectDry-systemet måler tøyets restfuktighet og oppnår dermed nøyaktige tørkeresultater, selv ved svært varierende vannkvalitet. Systemet måler ledeevnen i vannet og tilpasser tørkeprosessen deretter. Den angitte restfuktigheten oppnås helt nøyaktig, og under- eller overtørking av tekstilene unngås.