PW 6163 [EL WEK MF WI] - Highlights

Vis produktet
Fritt programmerbar styring, vaskemaskiner

Total fleksibilitet

Ved hjelp av den fritt programmerbare styringen kan alle vaskeparametere tilpasses det spesifikke bruksområdet og ethvert behov. Det er mulig å lagre disse individuelle programmene i ønsket rekkefølge. Det er allerede lagret diverse programmer for behandling av ulike typer tekstiler. Med denne styringen er du rustet for alle krav som stilles til profesjonell tekstilbehandling.
Ergonomisk betjening

Justerbar høyde

Hengslede dører som kan løftes helt opp og store døråpninger gjør det enklere å fylle og tømme vaskemaskinene, selv ved store tekstiler eller stoffposer. Døråpningen er plassert slik at du lett kan sette en tøytralle under døren.
Lave forbruksverdier

Økonomisk og effektivt

Miljøvennlig kostnadsbesparelse: Vaskerimaskiner fra Miele Professional imponerer med lave forbruksverdier, og er kjent for maksimal effektivitet. Allerede i produktutviklingen gjelder dette: Optimale resultater bør oppnås ved bruk av resirkulerbare materialer, og ved ikke å bruke mer vann, energi og rengjøringsmiddel enn strengt tatt nødvendig.
Veiesystem i sokkelen

Skreddersydde forbruksverdier

Til daglig er det ikke alltid fornuftig eller mulig å fylle hele vaskemaskinen. Det integrerte veiesystemet i sokkelen er svært effektivt hvis du vil spare ressurser: Avhengig av kapasiteten reduserer systemet automatisk bruk av vann, energi og vaskemiddel til et minimum.
Sikker desinfeksjon

Maksimum hygienesikkerhet

Sikker desinfeksjonsytelse er en forutsetning for klargjøring av tekstiler fra sykehus, samt bo- og omsorgssentre. Spesialprogrammer for termisk og kjemotermisk desinfeksjon, bl.a. i henhold til listen fra Robert Koch-instituttet i Berlin, danner grunnlaget for den nødvendige hygienesikkerheten. Hygienesertifikatet finner du under «Nedlastninger».*Modellavhengig 
Kun hos Miele
Skånetrommel

Skånsom tøypleie med enestående cellestruktur

Gjennom den celleformede overflatestrukturen dannes det en fin vannfilm mellom trommelveggen og tekstilene. Tekstilene glir på denne filmen og skånes dermed optimalt:- Tekstilene vaskes betydelig mer skånsomt- De holder fasongen bedre og har en lengre levetid takket være den skånsomme behandlingen
Elektronisk ubalansesensor

Sentrifugering på profesjonelt nivå

Vaskemaskinens høye sentrifugekapasitet forkorter vasketiden og danner grunnlag for en påfølgende rask tørking. Her sikrer den elektroniske ubalansekontrollen optimale restfuktighetsverdier på slutten av hver sentrifugering. I tillegg reduserer den belastningen på dempesystemet og trommellageret – noe som gir vaskemaskinene enda lengre levetid.
Kun hos Miele
Patentert forhåndssentrifugering*Europeisk patent: EP 2 003 236 B1

Rent fra start

Våte og svært skitne mopper stiller høye krav til vaskeprosessen. Den patenterte forhåndssentrifugeringen av moppene rett etter programstart, fjerner en god del av skitten og tensidene etter bruk, før selve vaskeprosessen starter. Resultatet er enestående rengjøring med maksimal skåning av tekstilene.
Klargjøring av kluter

Straks klare til bruk

Klutene er straks klare til bruk igjen, ettersom de er behandlet med rengjørings- eller desinfeksjonsmidler i vaskemaskinen. Denne metoden gir deg en enorm tidsbesparelse og øker rengjøringseffekten og lønnsomheten betraktelig sammenlignet med manuell klargjøring.
Korte programtider

Rask og effektiv

Er korte programtider viktigst for deg? Da er vaskerimaskinene fra Miele Professional ditt beste valg: Med avansert teknologi blir tekstilene ferdig på kortest mulig tid.