PDR 914 [EL] - Highlights

Vis produktet
Lave forbruksverdier

Økonomisk og effektivt

Miljøvennlig kostnadsbesparelse: Vaskerimaskiner fra Miele Professional imponerer med lave forbruksverdier, og er kjent for maksimal effektivitet. Allerede i produktutviklingen gjelder dette: Optimale resultater bør oppnås ved bruk av resirkulerbare materialer, og ved ikke å bruke mer vann, energi og rengjøringsmiddel enn strengt tatt nødvendig.
Air Recycling Flex 

Effektiv bruk av energi 

Etter tørkeprosessen er det fortsatt mye termisk energi i luften. Air Recycling Flex-system fører en del av den oppvarmede luften tilbake til tørkeprosessen igjen. Luftveiene i maskinen blir dynamisk tilpasset til de aktuelle driftsbetingelsene ved hjelp av en intelligent regulering. Resultatet av dette er perfekte tørkeresultater med svært lavt energiforbruk og kort tørketid, i tillegg til at komponentene blir skånsomt behandlet.
Intelligent tekstiltørking

Perfekte tørkeresultater

For å forhindre at tekstilene vikler seg inn i hverandre, endrer styringen tørketrommelens dreieretning i definerte intervaller – for en krøllfri, jevnt og skånsomt tørket vask. Spesielt for store tekstiler gir den intelligente prosessteknikken perfekte tørkeresultater.
Skånetrommel

Skånsom behandling av tøyet med unik cellestruktur

Den celleformede overflatestrukturen i skånetrommelen danner et luftpolster mellom trommelveggen og tekstilene. Tekstilene glir lett på dette polsteret slik at du får maksimal skånsom behandling av tekstilene og en perfekt finish.
Korte programtider

Rask og effektiv

Er korte programtider viktigst for deg? Da er vaskerimaskinene fra Miele Professional ditt beste valg: Med avansert teknologi blir tekstilene ferdig på kortest mulig tid.
Kun hos Miele
PerfectDry-system

Helt nøyaktig tørking

PerfectDry-systemet måler tøyets restfuktighet og oppnår dermed nøyaktige tørkeresultater, selv ved svært varierende vannkvalitet. Systemet måler ledeevnen i vannet og tilpasser tørkeprosessen deretter. Den angitte restfuktigheten oppnås helt nøyaktig, og under- eller overtørking av tekstilene unngås.