PDR 914 [EL] - Effektivitet, forbruksverdier

Vis produktet
Stor kapasitet

Større volum gir bedre resultater

For at tørkeluften skal kunne trekke fuktigheten ut av plaggene så raskt og jevnt som mulig, må tekstilene ha tilstrekkelig plass i trommelen til å kunne folde seg ut. Det store trommelvolumet gir derfor glimrende tørkeresultater, redusert krølldannelse og korte programtider.
Lave forbruksverdier

Økonomisk og effektivt

Miljøvennlig kostnadsbesparelse: Vaskerimaskiner fra Miele Professional imponerer med lave forbruksverdier, og er kjent for maksimal effektivitet. Allerede i produktutviklingen gjelder dette: Optimale resultater bør oppnås ved bruk av resirkulerbare materialer, og ved ikke å bruke mer vann, energi og rengjøringsmiddel enn strengt tatt nødvendig.
Air Recycling Flex 

Effektiv bruk av energi 

Etter tørkeprosessen er det fortsatt mye termisk energi i luften. Air Recycling Flex-system fører en del av den oppvarmede luften tilbake til tørkeprosessen igjen. Luftveiene i maskinen blir dynamisk tilpasset til de aktuelle driftsbetingelsene ved hjelp av en intelligent regulering. Resultatet av dette er perfekte tørkeresultater med svært lavt energiforbruk og kort tørketid, i tillegg til at komponentene blir skånsomt behandlet.