PWM 920 [EL DV DD SOM] - Highlights

Vis produktet
Fritt programmerbar styring, vaskemaskiner

Fullstendig fleksibilitet

Takket være den fritt programmerbare styringen kan alle vaskeparametere tilpasses hvert enkelt bruksområde og behov. Det er mulig å lagre disse individuelle programmene i ønsket rekkefølge. Ulike programmer for behandling av et bredt utvalg av tekstiler er allerede lagret. Med denne styringen er du forberedt på alle profesjonelle krav til tekstilbehandling.
Styring M Touch Pro Plus

Standard for profesjonell maskinbruk

Touchstyringen med fargeskjerm definerer det nye toppnivået for profesjonell maskinbruk. I tillegg tilbyr den en moderne betjening – alt med fingertrykk eller sveiping. Dette muliggjør fri tilpasning av programmene. Dermed kan du endre detaljene for programmene, eller opprette nye programmer. All tekst vises på språket du velger. Det kan velges blant 31 språk.
Kun hos Miele
Automatisk dørlås

Høy betjeningskomfort ved lukking og åpning

Et lett trykk på døren er tilstrekkelig. Når programmet starter, låser døren seg automatisk. Etter programslutt åpnes døren automatisk.
Lave forbruksverdier

Økonomisk og effektivt

Miljøvennlig kostnadsbesparelse: Vaskerimaskiner fra Miele Professional imponerer med lave forbruksverdier, og er kjent for maksimal effektivitet. Allerede i produktutviklingen gjelder dette: Optimale resultater bør oppnås ved bruk av resirkulerbare materialer, og ved ikke å bruke mer vann, energi og rengjøringsmiddel enn strengt tatt nødvendig.
Kun hos Miele
Innovativ vaskebeholder

Lavt vann- og energiforbruk

Vasketrommelen omsluttes tett av vaskebeholderen og dens nye geometri. Overgangen til brønnslangen med varmeelementene har dessuten en myk bue. Dette muliggjør et svært lavt vannivå og fører til vesentlige besparelser av vann og strøm.
ECO-programmer

Spar inntil 42 % energi#*Eksempelet viser PWM 916 med kaldtvannstilkobling, «ECO-kulørtvask» eller «ECO-kulørtvask intensiv» sammenlignet med standardprogrammet «Kulørtvask» med kaldtvannstilkobling. Informasjonen er basert på forsøksverdier og kan avvike i praksis.

ECO-programpakken inneholder programmene ECO-kulørtvask, ECO-kulørtvask intensiv, ECO-lettstelt og ECO-lettstelt intensiv, og kan lastes ned gratis på hjemmesiden til Miele. Installasjonen foretas via Miele Benchmark-programmeringsverktøy, som også kan lastes ned gratis.
Testet hygiene

Effektiv mot virus – vitenskapelig bevist

Sikker og rask tekstilbehandling for virksomheter utenfor helsevesenet: I henhold til sertifiseringen fra Institute for Integrative Hygiene and Virology fjerner vask med vaskemaskiner i Benchmark-serien i programmet Kokevask 70 °C mer enn 99,9 % av virus med og uten membrankappe – ved bruk av vaskemiddelet ProCare Tex fra Miele.
Effektivt fjær-i-fjær-system*Tysk patent: DE 102010037103 B3

Ekstremt stillegående

Det svært effektive dempesystemet med to uavhengige fjærer og ekstra støtdempere øker vaskemaskinens tverrgående stivhet betydelig. Slik minimeres vibrasjonene som påvirker gulvet under sentrifugeringen.
Kun hos Miele
• Patentert skånetrommel 2.0

Skåns. tekstilbehandling og intensiv rengjør.effekt

Ribbesystemet fører vannet med seg høyt opp i trommelen under vaskeprosessen. Ved hjelp av åpningene i ribbene «regner» det så ned på tekstilene som gjennomfuktes av vann. Takket være cellestrukturen i Mieles skånetrommel glir tekstilene mykt på en film av vann.*Patent: EP 2 700 744 B1
Klargjøring av kluter

Straks klare til bruk

Klutene er straks klare til bruk igjen, ettersom de er behandlet med rengjørings- eller desinfeksjonsmidler i vaskemaskinen. Denne metoden gir deg en enorm tidsbesparelse og øker rengjøringseffekten og lønnsomheten betraktelig sammenlignet med manuell klargjøring.
Kun hos Miele
Patentert forhåndssentrifugering*Europeisk patent: EP 2 003 236 B1

Rent fra start

Våte og svært skitne mopper stiller høye krav til vaskeprosessen. Den patenterte forhåndssentrifugeringen av moppene rett etter programstart, fjerner en god del av skitten og tensidene etter bruk, før selve vaskeprosessen starter. Resultatet er enestående rengjøring med maksimal skåning av tekstilene.
Korte programtider

Rask og effektiv

Er korte programtider viktigst for deg? Da er vaskerimaskinene fra Miele Professional ditt beste valg: Med avansert teknologi blir tekstilene ferdig på kortest mulig tid.
EcoSpeed – patentert vaskerytme*Europeisk patent: EP 1354997 B1

Vaskemekanikk og vannforbruk i ny balanse

En optimert trommelrytme kjennetegner vaskeprosessen EcoSpeed. Ved lav hastighet bringer løftevangene med seg mye vann, som gir en intensiv gjennomfukting av vasken ovenfra. Hastigheten øker gradvis, noe som gjør at vasken presses mot trommelveggen. Den forsterkede vaskemekanismen gir en intensiv rengjøringsytelse ved redusert vannforbruk.
3-dimensjonal ubalansekontroll

Sentrifugering på profesjonelt nivå

Den 3-dimensjonale ubalansekontrollen garanterer konstante restfuktighetsresultater. I tillegg reduserer den belastningen på dempesystemet og trommellageret – noe som gir vaskemaskinene enda lengre brukstid.