PWM 920 [EL DV DD SOM] - Tilkobling

Vis produktet
LAN-grensesnitt

Sikker datautveksling

LAN-grensesnittet egner seg utmerket til sikker lokal og nettverkskompatibel kommunikasjon. I tillegg til overføring av prosessdata, kan det også brukes til å styre doserings- og/eller betalingssystemer.
Tilkobling til betalings- og reservasjonssystem

SB-drift

Maskinene er egnet for bruk i selvbetjente vaskerier. . Ved hjelp av et grensesnitt kan de kobles til betalingssystemer som beregner brukstiden (det kan være nødvendig med ytterligere tilbehør for tilkobling til betalingssystemer, avhengig av modell).
Connector-boks 

Fleksibel tilkobling til eksterne systemer

Connector-boksen muliggjør enkel tilkobling av eksterne systemer, slik som betalings-, doserings- og toppbelastningssystemer til de nye Benchmark-maskinene. Connector-boks Plug&Play blir koblet til ved hjelp av en standardkobling på maskinens bakside – uten at du må åpne selve maskinen. Dette muliggjør for eksempel enkel innstilling av doseringstidspunkter som er avhengige av temperatur og vannivå.
WiFi-grensesnitt

Trådløs datautveksling

WiFi-grensesnittet egner seg utmerket til trådløs lokal og nettverkskompatibel kommunikasjon. I tillegg til overføring av prosessdata, kan det også brukes til å styre doserings- og/eller betalingssystemer.