PWM 514 Mop Star [EL DV DD] - Highlights

Vis produktet
Kun hos Miele
Automatisk dørlås

Høy betjeningskomfort ved lukking og åpning

Et lett trykk på døren er tilstrekkelig. Når programmet starter, låser døren seg automatisk. Etter programslutt åpnes døren automatisk.
Lave forbruksverdier

Økonomisk og effektivt

Miljøvennlig kostnadsbesparelse: Vaskerimaskiner fra Miele Professional imponerer med lave forbruksverdier, og er kjent for maksimal effektivitet. Allerede i produktutviklingen gjelder dette: Optimale resultater bør oppnås ved bruk av resirkulerbare materialer, og ved ikke å bruke mer vann, energi og rengjøringsmiddel enn strengt tatt nødvendig.
Kun hos Miele
Innovativ vaskebeholder

Lavt vann- og energiforbruk

Vasketrommelen omsluttes tett av vaskebeholderen og dens nye geometri. Overgangen til brønnslangen med varmeelementene har dessuten en myk bue. Dette muliggjør et svært lavt vannivå og fører til vesentlige besparelser av vann og strøm.
Effektivt fjær-i-fjær-system*Tysk patent: DE 102010037103 B3

Ekstremt stillegående

Det svært effektive dempesystemet med to uavhengige fjærer og ekstra støtdempere øker vaskemaskinens tverrgående stivhet betydelig. Slik minimeres vibrasjonene som påvirker gulvet under sentrifugeringen.
Kun hos Miele
• Patentert skånetrommel 2.0

Skåns. tekstilbehandling og intensiv rengjør.effekt

Ribbesystemet fører vannet med seg høyt opp i trommelen under vaskeprosessen. Ved hjelp av åpningene i ribbene «regner» det så ned på tekstilene som gjennomfuktes av vann. Takket være cellestrukturen i Mieles skånetrommel glir tekstilene mykt på en film av vann.*Patent: EP 2 700 744 B1
Klargjøring av kluter

Straks klare til bruk

Klutene er straks klare til bruk igjen, ettersom de er behandlet med rengjørings- eller desinfeksjonsmidler i vaskemaskinen. Denne metoden gir deg en enorm tidsbesparelse og øker rengjøringseffekten og lønnsomheten betraktelig sammenlignet med manuell klargjøring.
Korte programtider

Rask og effektiv

Er korte programtider viktigst for deg? Da er vaskerimaskinene fra Miele Professional ditt beste valg: Med avansert teknologi blir tekstilene ferdig på kortest mulig tid.
Kun hos Miele
Patentert forhåndssentrifugering*Europeisk patent: EP 2 003 236 B1

Rent fra start

Våte og svært skitne mopper stiller høye krav til vaskeprosessen. Den patenterte forhåndssentrifugeringen av moppene rett etter programstart, fjerner en god del av skitten og tensidene etter bruk, før selve vaskeprosessen starter. Resultatet er enestående rengjøring med maksimal skåning av tekstilene.
3-dimensjonal ubalansekontroll

Sentrifugering på profesjonelt nivå

Den 3-dimensjonale ubalansekontrollen garanterer konstante restfuktighetsresultater. I tillegg reduserer den belastningen på dempesystemet og trommellageret – noe som gir vaskemaskinene enda lengre brukstid.