PDR 507 HP [MAR] - Highlights

Vis produktet
Styring M Select

Riktig program med et tastetrykk

Effektiv betjeningskomfort og allsidige funksjoner i én styring: Programvalg via dreiebryter med språknøytrale symboler – raskt og direkte. Samtidig vises programnavnet i klartekstdisplayet som gir mulighet for tilgang til ytterligere funksjoner, slik som "Skånegang". Man kan velge blant 29 forskjellige språk i displayet.
Språk kan velges til enhver tid

Alt klart

Ved hjelp av flagget kan du enkelt og greit, og hvor som helst i betjeningen, velge ønsket språk blant de 29 eller 31 språkene som er tilgjengelige (modellavhengig). All informasjon i displayet vises nå på det valgte språket. Slik kan du enkelt unngå brukerfeil, og det er enkelt for ulike brukere med forskjellige språkkunnskaper å finne raskt frem.
Energibesparende varmepumpesystem*Varmepumpen inneholder fluoriserte drivhusgasser i et hermetisk lukket system.

Minimalt energiforbruk

Varmepumpetørketrommelen fra Miele Professional er en mester når det gjelder energisparing. Takket være varmepumpeteknologien bruker du omtrent 50 % mindre energi og bidrar også til å skåne miljøet. Med sine korte programtider er de perfekte for behovene innen profesjonell tekstilbehandling.
Lave forbruksverdier

Økonomisk og effektivt

Miljøvennlig kostnadsbesparelse: Vaskerimaskiner fra Miele Professional imponerer med lave forbruksverdier, og er kjent for maksimal effektivitet. Allerede i produktutviklingen gjelder dette: Optimale resultater bør oppnås ved bruk av resirkulerbare materialer, og ved ikke å bruke mer vann, energi og rengjøringsmiddel enn strengt tatt nødvendig.
Skånetrommel

Skånsom behandling av tøyet med unik cellestruktur

Den celleformede overflatestrukturen i skånetrommelen danner et luftpolster mellom trommelveggen og tekstilene. Tekstilene glir lett på dette polsteret slik at du får maksimal skånsom behandling av tekstilene og en perfekt finish.
Fremtidstilpasset tilkobling via LAN/WiFi

Komfort og effektivitet under krevende bruk

Maskinene er allerede fra fabrikken utstyrt for effektiv datautveksling. I tillegg til den integrerte WiFi-funksjonen, finnes det også en WiFi/LAN-modul tilgjengelig som ekstrautstyr. Dermed kan maskinen enkelt integreres i et tilgjengelig nettverk i et hvilket som helst miljø. Det er også mulig å koble produktene til Miele-appen* samt eksterne systemer.Mobil-appen fås kjøpt separat – tilgjengeligheten vil variere med land/region. 
Kun hos Miele
PerfectDry-system

Helt nøyaktig tørking

PerfectDry-systemet måler tøyets restfuktighet og oppnår dermed nøyaktige tørkeresultater, selv ved svært varierende vannkvalitet. Systemet måler ledeevnen i vannet og tilpasser tørkeprosessen deretter. Den angitte restfuktigheten oppnås helt nøyaktig, og under- eller overtørking av tekstilene unngås.
Intelligent tørking av tekstiler

Jevne tørkeresultater

For å forhindre at tekstilene vikler seg inn i hverandre, endrer styringen tørketrommelens dreieretning i uregelmessige intervaller. To separate motorer for trommel og vifte sikrer optimal luftstrøm, og gir dermed krøllfri, jevn og skånsomt tørket vask. I tillegg brukes en patentert teknologi* til å registrere om luftveiene må rengjøres. Ved behov sendes det ut informasjon om dette i displayet til tørketrommelen.Tysk patent DE102013104124
Korte programtider

Rask og effektiv

Er korte programtider viktigst for deg? Da er vaskerimaskinene fra Miele Professional ditt beste valg: Med avansert teknologi blir tekstilene ferdig på kortest mulig tid.