PWM 507 [EL DP MAR 1N AC 230 V 60Hz] - Highlights

Vis produktet
Språk kan velges til enhver tid

Alt klart

Ved hjelp av flagget kan du enkelt og greit, og hvor som helst i betjeningen, velge ønsket språk blant de 29 eller 31 språkene som er tilgjengelige (modellavhengig). All informasjon i displayet vises nå på det valgte språket. Slik kan du enkelt unngå brukerfeil, og det er enkelt for ulike brukere med forskjellige språkkunnskaper å finne raskt frem.
Styring M Select

Riktig program med et tastetrykk

Effektiv betjeningskomfort og allsidige funksjoner i én styring: Programvalg via dreiebryter med språknøytrale symboler – raskt og direkte. Samtidig vises programnavnet i klartekstdisplayet som gir mulighet for tilgang til ytterligere funksjoner, slik som temperaturinnstilling og sentrifugehastighet. Man kan velge blant 29 forskjellige språk i displayet.
Lave forbruksverdier

Økonomisk og effektivt

Miljøvennlig kostnadsbesparelse: Vaskerimaskiner fra Miele Professional imponerer med lave forbruksverdier, og er kjent for maksimal effektivitet. Allerede i produktutviklingen gjelder dette: Optimale resultater bør oppnås ved bruk av resirkulerbare materialer, og ved ikke å bruke mer vann, energi og rengjøringsmiddel enn strengt tatt nødvendig.
Høy maskinutnyttelse med prosessoptimering

Vask mye på kort tid

De overlegne programtidene gjør Mieles smågiganter til en økonomisk investering for profesjonelle brukere. Takket være den effektive vasketeknikken og tilkoblingene for sterkstrøm og varmtvann, vaskes tekstilene grundig på svært kort tid. Maskinen er raskt klar for neste tekstilmengde. Dette gir en svært effektiv maskinbruk – og dermed også en raskere tilbakebetaling av investeringen.
Testet hygiene

Effektiv mot virus – vitenskapelig bevist

Sikker og rask tekstilbehandling for virksomheter utenfor helsevesenet: I henhold til sertifiseringen fra Institute for Integrative Hygiene and Virology fjerner vask med vaskemaskiner i serien Smågiganter i programmet Kokevask 70 °C hhv. 75 °C mer enn 99,9 % av virus med og uten membrankappe – ved bruk av vaskemiddelet ProCare Tex fra Miele.
Flens av rustfritt stål#*#CO_15898753

Profesjonell maskinteknikk

Den robuste flensen i rustfritt stål er utviklet og produsert av Miele, og har svært lang levetid.
Korte programtider

Rask og effektiv

Er korte programtider viktigst for deg? Da er vaskerimaskinene fra Miele Professional ditt beste valg: Med avansert teknologi blir tekstilene ferdig på kortest mulig tid.
Effektivt ribbesystem

De beste resultater

Despesielle løftevangene fører vannet med seg høyt opp i skånetrommelen under vaskeprosessen. Ved hjelp av denne teknikken gjennomfuktes tekstilene lenger og mer intensivt. Selv med et redusert vannforbruk oppnår tekstilene en optimal gjennomfukting, noe som er selve forutsetningen for et meget godt vaskeresultat.
EcoSpeed – patentert vaskerytme*Europeisk patent: EP 1354997 B1

Vaskemekanikk og vannforbruk i ny balanse

En optimert trommelrytme kjennetegner vaskeprosessen EcoSpeed. Ved lav hastighet bringer løftevangene med seg mye vann, som gir en intensiv gjennomfukting av vasken ovenfra. Hastigheten øker gradvis, noe som gjør at vasken presses mot trommelveggen. Den forsterkede vaskemekanismen gir en intensiv rengjøringsytelse ved redusert vannforbruk.
Kun hos Miele
Skånetrommel med perforert trommelbakvegg

Perfekte vaskeresultater

Med den celleformede overflatestrukturen setter Mieles patenterte skånetrommel standarden for optimal skåning av tekstilene. Nå er den ytterligere forbedret: Nøyaktig plasserte åpninger i trommelens bakvegg tilfører og fjerner fuktighet fra vasken enda raskere. Dette fører til perfekte vaskeresultater med lav restfuktighet på svært kort tid.
3-dimensjonal ubalansekontroll

Sentrifugering på profesjonelt nivå

Den 3-dimensjonale ubalansekontrollen garanterer konstante restfuktighetsresultater. I tillegg reduserer den belastningen på dempesystemet og trommellageret – noe som gir vaskemaskinene enda lengre brukstid.