PWM 507 [EL DP MAR 1N AC 230 V 60Hz] - Betjeningskomfort

Vis produktet
Programmerbar styring, vaskemaskin

Mer fleksibilitet

En unik fordel ved den programmerbare styringen er den omfattende tilpasningen til hvert enkelt bruksområde. Programmer kan opprettes og lagres individuelt. Eksisterende programmer kan også tilpasses vaskeparameterne. Slik kan de spesifikke kravene til tekstilbehandlingen oppfylles på en optimal måte.
Språk kan velges til enhver tid

Alt klart

Ved hjelp av flagget kan du enkelt og greit, og hvor som helst i betjeningen, velge ønsket språk blant de 29 eller 31 språkene som er tilgjengelige (modellavhengig). All informasjon i displayet vises nå på det valgte språket. Slik kan du enkelt unngå brukerfeil, og det er enkelt for ulike brukere med forskjellige språkkunnskaper å finne raskt frem.
Startforvalg opptil 24 t

Tekstilbehandling etter tidsplan

Med startforvalg kan du programmere start av programmet opptil 24 timer i forveien. Det kan være svært praktisk hvis du ønsker at programmet f.eks. skal være ferdig ved starten på en ny arbeidsdag.
Kun hos Miele
Patentert CapDosing*Europeisk patent: EP 2 365 120 

Rask og sikker dosering, også i spesialtilfeller

CapDosing er den perfekte supplementet til en automatisk eller manuell dosering. Spesialvaskemiddel, tøymykner eller tilsetningsstoffer er lett tilgjengelige i praktiske kapsler – så trenger du ikke måle for hånd. Maskinen doserer innholdet helt automatisk på riktig tidspunkt i vaskeprosessen.
Styring M Select

Riktig program med et tastetrykk

Effektiv betjeningskomfort og allsidige funksjoner i én styring: Programvalg via dreiebryter med språknøytrale symboler – raskt og direkte. Samtidig vises programnavnet i klartekstdisplayet som gir mulighet for tilgang til ytterligere funksjoner, slik som temperaturinnstilling og sentrifugehastighet. Man kan velge blant 29 forskjellige språk i displayet.