PLW 8616 [EL] - Effektivitet, forbruksverdier

Vis produktet
Kun hos Miele
Smart 2-pumpeteknologi

Midtpunktet for upåklagelige resultater

Teknologien med 2 pumper, er selve «hjertet» i Mieles PLW 86-serie. Den hastighetsvariable pumpen for kurvtilkoblingen er spesielt fleksibel. Ved hjelp av denne pumpen tilpasses spyletrykk og vannbehov til de aktuelle behovene – det høye trykket gjør det mulig å fjerne vanskelige flekker, mens det lave trykket sørger for at alt dekkes av væske. Dette sikrer en minimal ressursbruk med størst mulig rengjøringseffekt.
Bruk av eksisterende vogner, kurver o.l.

Fortsatt brukbar

Vognene/kurvene til Mieles laboratorievaskemaskin PG 8527 og PG 8528 kan brukes i laboratorievaskemaskinene PLW 8615, PLW 8616 og PLW 8617.
Korte programtider

Mer effektivitet

Til og med store mengder utensiler blir raskt og grundig klargjort i de store rengjørings- og desinfeksjonsautomatene fra Miele Professional. Dette muliggjøres ved hjelp av kraftig sirkulasjons- og vasketeknologi, et stort antall brukerspesifikke programmer og ikke minst den effektive tørkingen med ren luft. Resultatet: Effektive arbeidsprosesser for høy effektivitet.
Integrert doseringspumpe

Optimal dosering

Allerede fra fabrikken er vaskedekontaminatorene, termodesinfektorene og labratorievaskemaskinene fra Miele Professional utstyrt med én eller flere integrerte doseringspumper. Midler som rengjørings- og nøytraliseringsmiddel kan dermed doseres helt automatisk og presist fra en beholder.