PDR 507 HP [EL] - Tilkobling

Vis produktet
Fremtidstilpasset tilkobling via LAN/WiFi

Komfort og effektivitet under krevende bruk

Maskinene er allerede fra fabrikken utstyrt for effektiv datautveksling. I tillegg til den integrerte WiFi-funksjonen, finnes det også en WiFi/LAN-modul tilgjengelig som ekstrautstyr. Dermed kan maskinen enkelt integreres i et tilgjengelig nettverk i et hvilket som helst miljø. Det er også mulig å koble produktene til Miele-appen* samt eksterne systemer.Mobil-appen fås kjøpt separat – tilgjengeligheten vil variere med land/region. 
Tilkobling til betalings- og reservasjonssystem

SB-drift

Maskinene er egnet for bruk i selvbetjente vaskerier. . Ved hjelp av et grensesnitt kan de kobles til betalingssystemer som beregner brukstiden (det kan være nødvendig med ytterligere tilbehør for tilkobling til betalingssystemer, avhengig av modell).
Kun hos Miele
WiFiConn@ct

Tilkoblet for fremtiden

Med den integrerte WiFi-funksjonen WiFiConn@ct er smågigantene allerede fra fabrikken utstyrt for effektiv datautveksling. Da kan maskinen enkelt integreres i et tilgjengelig nettverk, enten den brukes i private husholdninger eller i semi-profesjonelle miljøer. Produktene er også enkle å koble til Miele-appen*.Mobil-appen fås kjøpt separat – tilgjengeligheten vil variere med land/region.