PDR 507 HP [EL] - Betjeningskomfort

Vis produktet
Styring M Select

Riktig program med et tastetrykk

Effektiv betjeningskomfort og allsidige funksjoner i én styring: Programvalg via dreiebryter med språknøytrale symboler – raskt og direkte. Samtidig vises programnavnet i klartekstdisplayet som gir mulighet for tilgang til ytterligere funksjoner, slik som "Skånegang". Man kan velge blant 29 forskjellige språk i displayet.
Startforvalg opptil 24 t

Tekstilbehandling etter tidsplan

Med startforvalg kan du programmere start av programmet opptil 24 timer i forveien. Det kan være svært praktisk hvis du ønsker at programmet f.eks. skal være ferdig ved starten på en ny arbeidsdag.
Programmerbar styring, tørketrommel

Mer fleksibilitet

En spesiell fordel ved den programmerbare styringen ligger i den omfattende tilpasningen til hvert enkelt oppstillingssted. Spesifikke krav til tekstilbehandling kan oppfylles optimalt. Eksisterende programmer kan tilpasses individuelt.
Språk kan velges til enhver tid

Alt klart

Ved hjelp av flagget kan du enkelt og greit, og hvor som helst i betjeningen, velge ønsket språk blant de 29 eller 31 språkene som er tilgjengelige (modellavhengig). All informasjon i displayet vises nå på det valgte språket. Slik kan du enkelt unngå brukerfeil, og det er enkelt for ulike brukere med forskjellige språkkunnskaper å finne raskt frem.
Kun hos Miele
Patentert kondensvannslange*Europeisk patent: EP 1 186 697 B1

Enkelt å lede ut kondensvannet

Varmepumpetørketromler i serien Smågiganter fra Miele Professional har integrert kondensatavløp med slangeholder. Slik kan den oppsamlede væsken ledes direkte ut.
Patentert varmeveksler-filtersystem*Tysk patent: DE 10 2018 104 694 B3/Europeisk patent: EP2107155

Høy kapasitet

Både det patenterte gitterfilteret, som et ekstra nivå, og det selvtettende, patenterte dybdefilteret sørger for best mulig beskyttelse av varmeveksleren. Dette opprettholder ytelsen til tørketrommelen på lang sikt.
Kun hos Miele
Komfortabelt lofilter*Europeisk patent: EP2273005 

Effektiv og lett å rengjøre

Med det intelligente, patenterte lofilteret* blir du endelig kvitt plagsom lo. En ekstra glatt siloverflate gir enkel og komfortabel rengjøring. Lofilteret og tøyet holdes konsekvent adskilt – for garantert lofrie tekstiler.Europeisk patent: EP2273005 
Vask-tørk-søyle

Vask og tørk på mindre enn 0,5 kvadratmeter

På steder med begrenset plass er plasseringen av en vaskemaskin og en tørketrommel ved siden av hverandre, ofte et problem. Her tilbyr Miele Professional en optimal løsning med sine vask-tørk-søyler: 2 effektive produkter på mindre enn 0,5 kvadratmeter (det er nødvendig med en mellomsats (ekstrautstyr) for å sette sammen de 2 produktene).